Home / Nagradne igre / Dobitnici fantastičnih romana “Smjena” i “Bog podzemlja”

Dobitnici fantastičnih romana “Smjena” i “Bog podzemlja”

 

03122014_znanje_nagradna

Zahvaljujemo se svim sudionicima nagradne igre u kojoj ste mogli osvojiti knjige Smjena, koja se nastavlja na Silos kao druga knjiga popularnog distopijskog serijala autora Hugha Howeya, i Bog podzemlja, austrijske spisateljice za mlade Ursule Poznanski. Također zahvaljujemo i nakladničkoj kući Znanje koja nam je ustupila nekoliko primjeraka ovih zanimljivih žanrovska romana. Već tradicionalno igralo vas je mnogo i većina vas je bila dobro pripremljena jer gotovo da i nije bilo netočnih odgovora, što je naš zadatak odabira učinilo još težim, pa da ne duljimo…

Dobitnici, kojima želimo ugodno čitanje su: Ana Uzur (Smjena), Stana Erstić (Smjena), Valentina Bagarić (Smjena), Marija Lelas (Smjena), Nikolina Ivić (Smjena), Slađana Sušilović (Bog podzemlja), Krešimir Mihaljević (Bog podzemlja), Antonija Pantelić (Bog podzemlja), Saša Bagarić (Bog podzemlja) i Ivona Marković (Bog podzemlja).

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati primjerak knjige.

Čestitamo dobitnicima, a svima koji nisu imali sreće ovaj puta, želimo istu u našim sljedećim nagradnim igrama, od kojih vas iduća očekuje već ovaj vikend kada ćemo uz knjige dijeliti i fantastične prigodne poklone za ovo blagdansko razdoblje. Do igranja!

Check Also

Osvojite cool nagrade iz filma Predator: Evolucija

Predator, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda …

Dobitnici nagrada iz filma Časna

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Web Statistics