Home / Nagradne igre / Dobitnici cool nagrada s tematikom filma “Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio”

Dobitnici cool nagrada s tematikom filma “Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio”

 

27112015_Sojka_rugalica_2_nagradna_post

Zahvaljujemo se svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnoj igri u kojoj smo dijelili majice iz filma Igre gladi: Šojka rugalica 2. dio, treću knjigu iz serijala i POP! figuricu Katniss Everdeen. Čestitamo dobitnicima i želimo im da uživaju u cool majicama koje nam je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija. Dobitnicima knjiga želimo fantastičnu avanturu kroz treći dio trilogije Igre gladi koju je objavio i ustupio nam Algoritam. I na kraju želimo dobru zabavu dobitniku Funko POP! figurice koju je osigurala Inverzija. Da dalje ne dužimo, oni koje je sreća popratila su:

Astrid Kalazić (knjiga), Dražen Matijašević (knjiga), Željko Mataić (majica), Ivana Delač (majica) i Iva Badnjak (figurica).

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim igrama. Nova prilika je već iza ugla, do igranja!

Check Also

Osvojite cool nagrade iz filma Predator: Evolucija

Predator, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda …

Dobitnici nagrada iz filma Časna

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste …

Web Statistics