Home / Videodrom / Disney je otkrio novi trailer za igrani film Aladdin

Disney je otkrio novi trailer za igrani film Aladdin

“Vjeruješ li mi?” I tako kreće nova pustolovina. Disney je netom objavio puni trailer za igrani remake animiranog klasika Aladdin iz 1992. godine kojeg su napisali Ron Clements & John Musker, Ted Elliott & Terry Rossio. Novi trailer otkrio je pogled na kultnu vožnju magičnim tepihom, kao i neke taktove ikonskih originalnih pjesama, uključujući i glavni muzički broj A Whole New World, koji je zapravo nova snimka originalnog broja autora Alana Menkena, Howarda Ashmana i Tima Ricea.

Aladdin je šarmantni skitnica koji upoznaje hrabru i odlučnu princezu Jasmin, a nešto kasnije i Duha iz svjetiljke, koji bi mogao biti ključan za njihovu budućnost. Njegova će im magična pomoć trebati s obzirom na to da zli, moćni čarobnjak Jafar želi ugrabiti svu moć za sebe.

Režiser filma je Guy Ritchie, ali čini se da tu nećemo naći previše njegovog karakterističnog potpisa, što je zapravo čisto u redu. Ljudi jako vole animiranu verziju, i iako će igrani film imati određene dodatke i izmjene, generalno bi trebao prilično sličiti originalu. Scenarij za film potpisuju Ritchie i John August (Big Fish) i Vanessa Taylor. Dan Lin i Jonathan Eirich produciraju film, dok su Marc Platt i Kevin De La Noy izvršni producenti.

Glavne uloge tumače Mena Massoud kao Aladdin, Naomi Scott kao Jasmin, Will Smith kao Duh, Marwan Kenzari kao Jafar, Navid Negahbanas kao Sultan, Nasim Pedrad kao sluškinja od Jasmine, Billy Magnussen kao potencijalni udvarač princeze i Numan Acar kao Jafarova desna ruka. Posebno je zanimljiva novost kako će famoznoj papigi lago svoj glas posuditi Alan Tudyk.

Aladdin u domaća kina stiže 23. svibnja, te će prema objavi distributera biti dostupan u sinkroniziranoj, ali i originalnoj verziji.

Aladdin

Check Also

Chris Pratt snima SF film The Tomorrow War

Započelo je snimanje ratnog SF filma The Tomorrow War sa Chrisom Prattom (Guardians of the …

The Peripheral Williama Gibsona stiže na Amazon

Amazon će ekranizirati roman The Peripheral Williama Gibsona. Kako javlja Deadline, radi se o TV …

Web Statistics