Home / Videodrom / Čini se da Henry Cavill više neće tumačiti Supermana

Čini se da Henry Cavill više neće tumačiti Supermana

Kako prenosi The Hollywood Reporter izgleda kako DC-jev kinematografski svemir gubi svog Supermana. Navodno je do razlaza između Henryja Cavilla i Warner Bros.-a došlo radi neuspjelih pregovora oko cameo uloge za nadolazeći film Shazam!.

Warner Bros. je htio angažirati Cavilla koji je nedavno glumio u Mission: Impossible — Fallout, za cameo ulogu Supermana u filmu Shazam!, koji u kina stiže 05. travnja 2019. godine. No pregovori oko ugovora su pukli i izgledno je kako se vrata sada zatvaraju i za druga eventualna pojavljivanja Supermana.

Razlog tomu je što studio prebacuje svoj fokus na film Supergirl, koji će biti klasična priča o postanku superheroine. To automatski znači da tu glumac Cavillovih godina nema što tražiti, jer ako je Supergirl u tinejdžerskim godinama, Superman, odnosno Kal-El, bi bio beba.

Uz to, čini se kako Warner Bros. nema u planu raditi novi Superman film idućih nekoliko godina. “Superman je kao James Bond i nakon nekoliko uloga morate početi tražiti novog glumca.” – navodi izvor iz studija. Cavill će se tako postati još jedan heroj na izlasku, poput Bena Afflecka, od kojeg se također ne očekuje da se vrati u nadolazećem samostalnom Batman filmu redatelja Matta Reevesa.

Izvor iz Warnera tvrdi kako su se pregovori raspali poradi konflikta u rasporedu. Tome ide u prilog i nedavno dogovoren Cavillov angažman na Netflixovoj seriji The Witcher. S druge pak strane, drugi izvor navodi kako je obaveza na seriji Witcher prihvaćena nakon što Warner nije znao što bi učinio po tom pitanju, što ukazuje na potencijalnu promjenu u Warnerovoj strategiji. “To je svojevrsno priznanje kako neki dijelovi prijašnjih filmova nisu funkcionirali.” – izjavio je izvor.

I dok Affleck i Cavill gotovo sigurno odlaze, ostali koje smo vidjeli u filmu Justice League nastavljaju svoj put. Gal Gadot se vraća u filmu Wonder Woman 1984, koji u kina stiže u studenom 2019. godine. Jason Momoa predvodi Aquaman film koji stiže u prosincu, a Ezra Miller bi trebao započeti snimanje svog samostalnog Flash filma početkom 2019. godine.

Sve upućuje na to kako se Warner Bros. u najmanju ruku odlučio preoblikovati DC-jev kinematografski svemir. Kako će to izgledati, hoće li se svidjeti fanovima koji su navikli na postojeći, samo će vrijeme pokazati. Što vi mislite?

U međuvremenu stigle su i vijesti o potencijalnom novom izboru za glumca Supermana. Navodno je jedan na listi ni manje ni više nego Michael B. Jordan (Black Panther, Fantastic Four). Prema Deadlineu, Warner Bros. navodno želi ići u potpuno drugom smjeru sa sljedećim Superman filmom. To po prvi puta daje mogućnost odabir afričkoameričkog glumca kao Supermana. Treba imati na umu da je ovdje riječ o nečemu kako Deadline kaže, “za daleku budućnost”, jer Warner Bros. kako smo već i naveli nema u planu raditi novi Superman film idućih nekoliko godina.

Uloga Supermana nije jedina za koju Warner Bros. razmišlja o novom kastingu. Studio navodno razmišlja zamijeniti i Bena Afflecka kao Batmana, i to možda s Kitom Haringtonom (no za sada ništa od navedenog nije službeno).

Službeno je poznato samo da je Cavillov tim, točnije Dany Garcia preko Twittera izjavila kako je plašt još uvijek u Cavillovom ormaru, i da se tokom dana očekuje i očitovanje Warner Bros.-a.

Superman
HENRY CAVILL kao Superman u filmu MAN OF STEEL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trailer za novu Netflixovu horor seriju The Haunting of Hill House

Netflix je objavio prvi trailer i poster za desetodjelnu horor seriju The Haunting of Hill …

Loki, Scarlet Witch i drugi Marvelovi heroji će dobiti svoje serije

Kako prenosi Variety Marvel ima planove za lansiranje nekoliko samostalnih igranih serija za Disneyjevu streaming …

Web Statistics