Home / Videodrom / Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Disney i Lucasfilm odlučili su snimiti samostalni film temeljen na popularnom lovcu na glave – Boba Fettu. Čini se da budućnost donosi bar jedan film o svakom iole zanimljivom liku Star Wars sage, a ako ćete ih mahnito nastaviti gledati, sasvim sigurno će na red doći i oni opskurniji likovi (recimo poput avanture okorjelog ratnika Orrimaarka 🙂

Boba Fett se prvi put pojavljuje u filmu Episode V – The Empire Strikes Back, a poznat je po famoznom zelenom oklopu, jetpacku, svom lijepo dizajniranom brodu (Slave I) i tvrdokornoj disciplini. Lik Boba Fetta postao je popularan unatoč maloj minutaži u filmovima zahvaljujući misteriju koji ga je okruživao kao i već spomenutom vrlo upečatljivom oklopu. No kultni status je stekao kroz knjige iz Star Wars svijeta gdje je prikazan kao jedan od najopakijih i najizdržljivijih likova u svemiru.

Prema ekskluzivnim navodima THR-a James Mangold je zadužen kako za režiju tako i za scenarij filma. Mangold je poznat po režiji filmova Logan, Hod po rubu, 3:10 za Yumu i The Wolverine. Također trenutno radi na scenariju fokusiranom na Lauru, Wolverineovu kćer u Loganu.

Inicijalno je zamišljeno da Boba Fett sa svojim filmom prati Rogue One, a izabrani reditelj za taj projekt je bio Josh Trank (Fantastic Four ). On je međutim napustio projekt još 2015. godine, a snimanje je otkazano gotovo u zadnji tren.

Detalji o samoj priči filma se drže duboko sakriveni u Sarlaccovoj jami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Trailer za 2. sezonu špijunske SF serije Counterpart

Jedna od boljih ovogodišnjih serija Counterpart se vraća s drugom sezonom i to još ove …

Prvi pogled na reboot filma Hellboy

Prve fotografije za reboot Hellboyja Lionsgate je objavio još prošle godine, a na samom početku …

Web Statistics