Home / Videodrom / Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Boba Fett dobija svoju Star Wars priču

Disney i Lucasfilm odlučili su snimiti samostalni film temeljen na popularnom lovcu na glave – Boba Fettu. Čini se da budućnost donosi bar jedan film o svakom iole zanimljivom liku Star Wars sage, a ako ćete ih mahnito nastaviti gledati, sasvim sigurno će na red doći i oni opskurniji likovi (recimo poput avanture okorjelog ratnika Orrimaarka 🙂

Boba Fett se prvi put pojavljuje u filmu Episode V – The Empire Strikes Back, a poznat je po famoznom zelenom oklopu, jetpacku, svom lijepo dizajniranom brodu (Slave I) i tvrdokornoj disciplini. Lik Boba Fetta postao je popularan unatoč maloj minutaži u filmovima zahvaljujući misteriju koji ga je okruživao kao i već spomenutom vrlo upečatljivom oklopu. No kultni status je stekao kroz knjige iz Star Wars svijeta gdje je prikazan kao jedan od najopakijih i najizdržljivijih likova u svemiru.

Prema ekskluzivnim navodima THR-a James Mangold je zadužen kako za režiju tako i za scenarij filma. Mangold je poznat po režiji filmova Logan, Hod po rubu, 3:10 za Yumu i The Wolverine. Također trenutno radi na scenariju fokusiranom na Lauru, Wolverineovu kćer u Loganu.

Inicijalno je zamišljeno da Boba Fett sa svojim filmom prati Rogue One, a izabrani reditelj za taj projekt je bio Josh Trank (Fantastic Four ). On je međutim napustio projekt još 2015. godine, a snimanje je otkazano gotovo u zadnji tren.

Detalji o samoj priči filma se drže duboko sakriveni u Sarlaccovoj jami.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Star Trek: Discovery – otkrijte sljedeću avanturu s novim trailerom za 2. sezonu

Svega malo više od mjeseca dana je preostalo do druge sezone serije Star Trek: Discovery …

Frank Castle aka The Punisher na Netflix stiže u siječnju iduće godine

The Punisher, jedna od samo dvije preostale Marvelove serije na Netflixu se vraća na male …

Web Statistics