Avenue 5 ima novi trailer, poster i datum premijere!

Sudeći po punom traileru za Avenue 5, čini se da je HBO pogodio ravno u sridu s ovom SF humorističnom serijom u kojoj glavnu ulogu tumači ni manje ni više nego Hugh Laurie (House M.D.) kao Ryan Clark, kapetan titularnog luksuznog galaktičkog kruzera. Tvorac serije je Armando Iannucci (Veep), koji je također i izvršni producent. Scenarij potpisuju Iannucci, Simon Blackwell i Tony Roche prema priči koju je napisao Iannucci. Ostali izvršni producenti su Kevin Loader, Blackwell, Roche i Will Smith.

Radnja serije je smještena 40. godina u budućnosti i vodi nas što se na prvu čini kao osmotjedno putovanje oko Saturna dok se ne pojave problemi… Puni trailer nam je otkrio da seriju možemo očekivati već 19. siječnja 2020. godine, ali nam je također otkrio i nešto više o samoj radnji. Kada se brod iznenada pokvari, na kapetanu i njegovoj posadi je da pokušaju smiriti nezadovoljne putnike, ali i da pronađu način kako da se nose s neočekivanim problemima – iako možda jesu, a možda i nisu sposobni za takav zadatak. Trailer je otkrio i jednu fantastičnu scenu o razgovoru NASA-inog budžeta za potencijalnu misiju spašavanja:”Da li je to iznos… ili broj telefona koji moramo nazvati da saznamo iznos?”

Uz Hugha ostale glavne uloge tumače Josh Gad (The Comedians) kao Herman Judd, Zach Woods (Silicon Valley) kao Matt Spencer, Suzy Nakamura (Dr. Ken) kao Iris Kimura, Kyle Bornheimer kao Doug (Playing House), Ethan Phillips kao Spike Martin (Star Trek: Voyager) Nikki Amuka-Bird (Luther) kao Rav Mulcair, Rebecca Front (Poldark) kao Karen Kelly i Lenora Crichlow (Being Human) kao Billie McEvoy.

Avenue 5

Check Also

Prvi pogled na Netflixov apokaliptični film The Midnight Sky

Nešto je pošlo po zlu. Tamo daleko, Zemlja šuti. Toksični oblaci kovitlaju se oko nje …

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Web Statistics