Otkrijete novu Amazonovu SF antologijsku seriju Solos!

Amazon je nedavno objavio prvi trailer za seriju Solos u kojoj je skupio zavidnu glumačku ekipu. Solos je antologijska serija od ukupno sedam epizoda koje istražuju snagu ljudske povezanosti čak i u najtežim vremenima. Cilj serije je projicirati pozitivniji odnos prema izolaciji, podcrtavajući ideju da netko može biti sam, a da se ne osjeća usamljeno. Tvorac serije i izvršni producent je David Weil (Hunters) koji je ujedno i redatelj tri epizode. Ostali redatelji su Zach Braff, Tiffany Johnson i Sam Taylor-Johnson od kojih je potonji također i jedan od izvršnih producenata.

Serija istražuje neobične, lijepe, srcedrapajuće, urnebesne, čudesne istine o tome što znači biti čovjek. U izvedbi osam najboljih glumaca našeg vremena, ova antologijska serija obuhvaća našu sadašnjost i budućnost te se hvata se ukoštac s putovanjem kroz vrijeme, A.I. botovima, putovanjem u najudaljenije krajeve svemira, kreiranjem pametnih domova, misterioznom čekaonicom, tretmanima za plodnost u bliskoj budućnosti te ilegalnim transplantacijama memorije, a sve kako bi se rasvijetlilo dublje značenje ljudske povezanosti. Ove priče vođene likovima tvrde da smo čak i tijekom naših naizgled najizoliranijih trenutaka, u najrazličitijim okolnostima, svi povezani ljudskim iskustvom.

Glumačku postavu čine Helen Mirren kao Peg, Morgan Freeman kao Stuart, Anne Hathaway kao Leah, Uzo Aduba kao Sasha, Constance Wu kao Jenny, Anthony Mackie kao Tom, Nicole Beharie kao Nera i Dan Stevens kao Otto.

Sve u svemu ovo se čini kao gotovo savršena tematika za ovo vrijeme u kojem se trenutno nalazimo. No, prvi osvrt nisu baš pretjerano dobri, iako su izvedbe glumaca jake, oko toga se barem slaže većina recenzenata. Mi ćemo naravno sami prosuditi za sebe i dati seriji šansu. Solos je na američki Amazon Prime stigao još 21. svibnja, dok se u ostalim državama gdje je Amazon Prime dostupan očekuje 25. lipnja.

Check Also

Moon Knight: novi teaser daje prvi pogled na lik kojeg tumači Ethan Hawke!

Prvi kratki teaser za Disneyjevu igranu seriju Moon Knight smo dobili u studenom prošle godine, …

Najiščekivanije nove ovogodišnje žanrovske serije!

Nikad nije kasno da vam svima poželim sretnu novu godinu. Sreće nikad dosta, naročito zato …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics