Home / Videodrom / Zaronite u SF komediju “Future Man” Setha Rogena

Zaronite u SF komediju “Future Man” Setha Rogena

Ne znamo koliko vam je zapelo za oko, ali serija “Future Man” je premijeru svog prvog teasera imala na ovogodišnjem San Diego Comic-Conu. Nešto više informacija dobili smo u sklopu press ture TCA panela na kojem su sudjelovali tvorac serije Seth Rogen, showrunner Ben Karlin, izvršni producenti Kyle Hunter i Ariel Shafir te naravno glavni glumci Josh Hutcherson, Eliza Coupe i Derek Wilson.

Radnja prati svakidašnjicu jednog domara (Hutcherson), koji je po noći svjetski uspješan gamer. Kada odnese pobjedu u jednoj igri pojavljuju se misteriozni posjetitelji iz budućnosti Tiger (Coupe) i Wolf (Wilson) i objašnjavaju kako je igra bila specijalno dizajnirana kako bi pronašla spasitelja čovječanstva.

Rogen je tijekom panela otkrio da je na seriju utjecao gotovo svaki SF film nastao u zadnjih 35 godina, od Terminatora 2, Povratka u budućnost, Djece čovječanstva, ali i vjerojatno svima poznate serije Quantum Leap.

Navikli smo gledati heroje koji su odabrani i pretočeni u neki specifični svijet, to obično biva da je prijelaz više nego jasan, put s točke A do točke B, kao onih u filmovima “The Matrix” ili “Lord Of The Rings”. U ovom slučaju ‘heroj’ uglavnom ostaje tko jest s početka priče. Definicija heroizma ne počiva na onoj klasičnoj Luke postaje Jedi.

Serija ima kompleksan zaplet, što ju čini vrlo pogodnom za tkz. binganje. Riječ je o žanrovskoj polusatnoj komediji, a komedija je tipčno Rogenovska/Goldbergska. No cilj nije šokirati svakih pet minuta i vrijeđati ljude. Rogen je izjavio da su željeli biti uključivi s materijalom, a ne isključivi.

Future Man na Hulu stiže 14. studenog sa svih 13 epizoda.

Check Also

Amazon će adaptirati Banksov kultni SF serijal Kultura

Uskoro stiže još jedna tv adaptacija SF bestselera. Riječ je o romanu Consider Phlebas iz …

Stigao je novi promo i fotografije za Netflixov SF triler Mute

Netflix je objavio novu najavu i fotografije za SF triler Mute. Iako je novi video …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics