Home / Videodrom / Serije / Zakoračite u bizarni svijet serije Weird City

Zakoračite u bizarni svijet serije Weird City

S prvim trailerom vrijeme je da se pripremite se za ulazak u bizarni svijet antologijske serije Weird City. Riječ je žanrovskoj, šestodjelnoj, polusatnoj YouTube Originals seriji koja stiže iz kuhinje Jordana Peelea. Scenarij za Weird City potpisuju Peele i Charlie Sanders. Rešiseri su Amy Heckerling, Tricia Brock i Adam Bernstein (od kojih svako režira po dvije epizode). Weird City produciraju Peeleov Monkey Paw Productions, Sonar Entertainment, Mosaic i Raskal Productions. Showrunner i izvršni producent je Jose Molina (The Tick, Marvel’s Agent Carter, Sleepy Hollow).

Svaka epizoda je svojevrsno istraživanje aktualnih problema današnjice (ovisnost o društvenim mrežama, opsesija fitnessom…), ali kroz priče koje se mogu ispričati kroz prizmu SF-a i komedije. Radnja serije je smještena u blisku budućnost u metropolu Weird. U tom distopijskom okruženju srednja klasa je potpuno iščezla dijeleći metropolu na one iznad linije – “The Haves” i one ispod linije – “The Have Nots”. Ton serije je sličan onome iz kultnih serijala Black Mirror i The Twilight Zone, ali s izraženim satiričnim potpisom.

Glumačku postavu čine: Michael Cera, Awkwafina, Rosario Dawson, Dylan O’Brien, Laverne Cox, Steven Yeun, Ed O’Neil, Hannah Simone, LeVar Burton, Sara Gilbert, Mark Hamill, Yvette Nicole Brown, Trevor Jackson i Auli’i Cravalho.

Weird City na YouTube Premium stiže 13. veljače.

Weird City

Weird City

Weird City

Weird City

Check Also

Good Omens: paklena zabava samo što nije stigla

U koprodukciji Amazona i BBC-ja, samo što nije stigla adaptacija romana Good Omens, autora Neila …

Čini se da je izbor novog Batmana pao na Roberta Pattinsona

Prema svemu sudeći u ulozi Batmana u filmu Matta Reevesa (Planet of the Apes) gledat …

Web Statistics