Home / Videodrom / Serije / Zakoračite u bizarni svijet serije Weird City

Zakoračite u bizarni svijet serije Weird City

S prvim trailerom vrijeme je da se pripremite se za ulazak u bizarni svijet antologijske serije Weird City. Riječ je žanrovskoj, šestodjelnoj, polusatnoj YouTube Originals seriji koja stiže iz kuhinje Jordana Peelea. Scenarij za Weird City potpisuju Peele i Charlie Sanders. Režiseri su Amy Heckerling, Tricia Brock i Adam Bernstein (od kojih svako režira po dvije epizode). Weird City produciraju Peeleov Monkey Paw Productions, Sonar Entertainment, Mosaic i Raskal Productions. Showrunner i izvršni producent je Jose Molina (The Tick, Marvel’s Agent Carter, Sleepy Hollow).

Svaka epizoda je svojevrsno istraživanje aktualnih problema današnjice (ovisnost o društvenim mrežama, opsesija fitnessom…), ali kroz priče koje se mogu ispričati kroz SF i komediju. Radnja serije je smještena u blisku budućnost u metropolu Weird. U tom distopijskom okruženju srednja klasa je potpuno iščezla dijeleći metropolu na one iznad linije – “The Haves” i one ispod linije – “The Have Nots”. Ton serije je sličan onome iz kultnih serijala Black Mirror i The Twilight Zone, ali s izraženim satiričnim potpisom.

Glumačku postavu čine: Michael Cera, Awkwafina, Rosario Dawson, Dylan O’Brien, Laverne Cox, Steven Yeun, Ed O’Neil, Hannah Simone, LeVar Burton, Sara Gilbert, Mark Hamill, Yvette Nicole Brown, Trevor Jackson i Auli’i Cravalho.

Weird City na YouTube Premium stiže 13. veljače.

Weird City

Weird City

Weird City

Weird City

Check Also

Prvi pogled na Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi usponima i padovima …

Ewan McGregor se vraća kao Obi-Wan Kenobi u seriji za Disney+

Prije nego što nastavimo s člankom, važno je sjetiti se kultne izreke admirala Ackbara: „It’s …

Web Statistics