Home / Videodrom / Video sa seta filma “Star Trek Beyond” otkriva nova oružja, tajno dijete te hommage originalu

Video sa seta filma “Star Trek Beyond” otkriva nova oružja, tajno dijete te hommage originalu

 

18012016_star_trek_beyond_post

Star Trek Beyond” se vraća nazad na početak. Treći nastavak nove, rebootane franšize stiže u kina 22. srpnja i njegov dolazak će službeno obilježiti 50. godišnjicu tv serijala iz 1960. godine. Pitanje je zapravo kako to Star Trek Beyond planira odati počast onim serijalima prije njega? Chris Pine koji tumači lik kapetana Kirka najavio je da će biti stvari koje će nas ‘bacati’ nazad:

“Smatram da su svi iza kulisa željeli odati počast, pravi hommage rođenju serije iz šezdesetih. Mislim da ima taj ‘povratnički’ okus.”

Napravljene su i nove uniforme.
“Malo su retro, što mi se sviđa. Dizajneri su napravili fantastičan posao s tim migom prema povijesti Zvjezdanih staza.” – izjavio je Karl Urban koji tumači doktora Leonarda McCoyja.

Ostatak zanimljivosti pogledajte u videu. John Cho koji tumači lik Sulua otkriva da ima dijete i da nas uz njega čeka veliko iznenađenje koje još ne može otkriti. Chris Pine je predstavio i nove fazore, iako zapravo ne znamo da li će ih uopće stići koristiti u filmu s obzirom da smo u traileru vidjeli uništenje Enterprisea i da se radnja uglavnom odvija na neprijateljskom planetu gdje posada primarno nastoji preživjeti.

Check Also

David F. Sandberg ekranizirat će horor strip The Unsound

David F. Sandberg, redatelj superherojskog filma Shazam! te horor filmova Lights Out i Annabelle: Creation, …

Showtime započeo snimanje serije Halo

Američka TV mreža Showtime konačno započinje snimanje znanstveno-fantastične serije bazirane na Halo kompjuterskim igrama. Vijest …

Web Statistics