Home / Videodrom / Dokumentarci / Uskoro bismo mogli gledati “A Riddle of Steel”, prvi dokumentarac o Conanu Barbarinu

Uskoro bismo mogli gledati “A Riddle of Steel”, prvi dokumentarac o Conanu Barbarinu

 

Conan Barbarin je bez ikakve sumnje jedan od najpoznatijih fantasy likova, bilo to u literarnom ili filmskom svijetu. Robert E. Howard stvorio je lika koji je, osim romana i priča u kojima je začet, prešao filmove, stripove, animirane serije, video igre, RGP-ove… A uskoro nas čeka i još jedan nastavak originalnog filma (iako se o onom prethodnom nastavku zapravo gotovo uopće ne priča pa ga i mi možemo ignorirati).

Naš najdraži barbarin teško da će u skorije vrijeme biti zaboravljen, a jedna od stavki koja to potvrđuje je i izrada dokumentarca “A Riddle of Steel: The Definitive History of Conan the Barbarian” u kojem će se proći kroz sve vezano uz tog kultnog lika. Tako će se moći saznati nešto o njegovim počecima kao i razvoju do danas, ali bez sumnje će također dosta vremena posvetiti i ljudima koji su stajali iza nekih adaptacija.

Na filmu rade kanadski filmaši (Mark Hussey, Isaac Elliott-Fisher, Randall Lobb) koji nažalost još uvijek nisu našli distributera tako da je datum izlaska dokumentarca još uvijek nepoznat.

Ipak, do toga će bez ikakve sumnje doći pa ako vas “A Riddle of Steel” baš zanima preporučamo da povremeno bacite oko na njihovu stranicu u nadi da će se konačni datum ipak pojaviti.

Do onda, pogledajte video koji nam je pripremio taj kanadski tim.

Check Also

Syfy je obnovio Krypton za drugu sezonu

Svi već znate što je Syfy napravio s praktički perjanicom svoje mreže, SF serijom The …

Čini se da je The Expanse pronašao novi dom na Amazonu

Amazon Studios je službeno u pregovorima oko preuzimanja četvrte sezone, do sada više nego izvrsne …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics