Home / Videodrom / Serije / Uskočite direktno u bitku u novom teaseru za drugu sezonu serije “The Expanse”

Uskočite direktno u bitku u novom teaseru za drugu sezonu serije “The Expanse”

 

01012017_the_expanse_post_1

Zakoračili smo u prvi dan siječnja, i već odbrojavamo dane do početka nove sezone Syfyjeve fantastične serije “The Expanse” koja nam stiže 01. veljače s čak dvije epizode. Novi uvid u drugu sezonu stigao je još sa zadnjim trzajevima prošle godine pa svi koji već niste svakako pogledajte novi klip koji nam je za sada dao najbolji pogled na zagrijanu atmosferu na Marsu.

Čitavu prvu sezonu nismo ni zakoračili na crveni planet, ali očito nas čeka upoznavanje s Marsom i njegovom kulturom. Friški klip otkrio nam je više i o Bobbie Draper, novom liku u drugoj sezoni, koji će sasvim sigurno imati značajniji upliv u radnju, kao bitan igrač u tenzijama između Zemlje, Marsa i Pojasa.

Druga sezona serije će imati ukupno 13 epizoda, za razliku od prve koju je činilo njih 10. Za one koji ne znaju ponovit ćemo i da je serija nastala prema književnom serijalu Jamesa S.A. Coreyja (što je zapravo pseudonim za autorski dvojac Daniela Abrahama i Tya Francka), koji trenutno broji šest knjiga, a u planu je čak devet naslova. Nedavno je izašla i prva knjiga serijala na hrvatskom jeziku – Buđenje Levijatana, a i druga – Calibanov rat je najavljena za izlazak u oprilike isto vrijeme kada stiže i druga sezona serije. Prvu knjigu iz serijala Prostranstvo možete nabaviti u našem webshopu.

Radnja smještena 200 godina u budućnost prati slučaj nestale djevojke koji će povezati okorjelog detektiva i kapetana odbjeglog broda u utrci Sunčevim sustavom, razotkrivajući jednu od najvećih zavjera u ljudskoj povijesti.

Check Also

Creepshow: novi trailer nudi bolji pogled na stvari koje će vas odvesti do ludila

AMC-ova horor platforma Shudder objavila je novi trailer za antologijsku horor seriju Creepshow, baziranu na …

Prvi trailer za Netflixovu seriju Raising Dion

Netflix je još u kolovozu objavio prve fotografije za seriju Raising Dion koja se bavi …

Web Statistics