Home / Opasne vizije / Prvi trailer i poster za Netflixov SF triler TAU

Prvi trailer i poster za Netflixov SF triler TAU

Netflix je objavio prvi službeni trailer za SF triler TAU, redatelja Federica D’Alessandra i producenta Davida S. Goyera (Blade, The Dark Knight).

Radnja prati Juliu, mladu djevojku zatočenu unutar takozvane pametne kuće koju je razvio enigmatični Alex. Jedina stvar koja stoji između nje i njezine slobode je TAU, napredna umjetna inteligencija. TAU je opremljena s dronovima i robotima koji se nalaze unutar pametne kuće i Alexovog labaratorija, a zidovi su postavljeni s ekranima koji stvaraju dojam da ste tamo gdje već želite biti, od livade, pa sve do dubokog svemira. Potencijal TAU je limitiran samo njezinim razumijevanjem svijeta u kojem egzistira, i ona je spremna za još. Julia će voditi trku s vremenom da premosti granicu između ‘mašine’ i čovjeka da bi se povezala s TAU i osigurala sebi slobodu prije nego je dohvati nezahvalna sudbina prijašnjih šest subjekata.

Scenarij potpisuje Noga Landau (The Haunted, The Magicians). Glavne uloge tumače Maika Monroe (It Follows, The Guest), Ed Skrein (Alita: Battle Angel, Deadpool) i Gary Oldman (Darkest Hour).

Zanimljivo je i to da je film sniman u Beogradu.

TAU na Netflix stiže već 29. lipnja.

“Bez rešetki. Bez čuvara. Bez mogućnosti bijega.”

Tau

Check Also

The Man in The High Castle je završio svoju priču na Amazonu

Na žalost izgleda da još nismo gotovi s vijestima o otkazivanju kvalitetnih SF serija. Sada …

The Punisher i Jessica Jones su otkazani na Netflixu

Sada je službeno, došao je kraj za Marvelov & Netflixov zajednički TV svemir. Bilo je …

Web Statistics