Home / Opasne vizije / Pogledajte trailer za Requiem, novu horor misteriju iz Netflixove kuhinje

Pogledajte trailer za Requiem, novu horor misteriju iz Netflixove kuhinje

Ako ste fanovi nadnaravnog onda će vas obradovati vijest da uskoro stiže serija koja bi vam mogla upotpuniti raspored. Riječ je o šestodjelnoj seriji Requiem koju su koproducirali BBC i Netflix. Tvorac i scenarist serije je Kris Mrksa (The Slap, Underbelly, Glitch), a za režiju je zaslužna Mahalia Belo.

Requiem radnjom prati briljantnu mladu čelisticu Matildu Gray (Lydia Wilson) koja taman kada je iz Londona trebala otputovati na gažu u New York saznaje da joj je majka neočekivano počinila samoubojstvo. Još pod utjecajem majčine smrti Lydia će otkriti mučan misterij, kada među majčinim stvarima pronađe dokaze koji ju povezuju s nestalom djevojkom od prije 23 godine. Lydia odlazi u Wales istražiti slučaj, gdje će naići na davno zakopane tajne tamošnje vrlo povučene zajednice, uključujući jednu toliko bizarnu i opasnu kakvu nije mogla iznjedriti ni njezina mašta.

Glavne uloge osim već spomenute Lydie Wilson tumače Joel Fry (Plebs), Claire Rushbrook (The Fades), Tara Fitzgerald (Game of Thrones), Richard Harrington (Poldark), Brendan Coyle (Downton Abbey) i James Frecheville (Animal Kingdom).

Requiem se već prikazuje u Ujedinjenom Kraljevstvu na kanalu BBC One, te su pale i prve usporedbe s klasicima horora poput Don’t Look Now i Rosemary’s Baby. Trailer u svakom slučaju govori u prilog tome da je serija prava vizualna poslastica, koja nudi pomalo otkačenu priču koliko o otmici, toliko i o duhovima. Serija na Netflix stiže 23. ožujka.

Requiem

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu …

Pedro Pascal potvrđen za glavnu ulogu u seriji The Mandalorian

Pedro Pascal tumačit će glavnu ulogu u nadolazećoj Disneyevoj seriji The Mandalorian, smještenoj u Star …

Web Statistics