Home / Opasne vizije / Trailer za drugu polovicu šeste sezone serije “The Walking Dead” pokazuje nam nove neprijatelje

Trailer za drugu polovicu šeste sezone serije “The Walking Dead” pokazuje nam nove neprijatelje

 

Trailer počinje naracijom: “Mislio sam da je moguće živjeti unutar ovih zidova. Bio sam u krivu.” Čak i za “The Walking Dead” standarde to je prilično opaka izjava. Tekst koji prati trailer je: “Novi svijet dolazi s cijenom.” O kakvoj je točno cijeni riječ tek ćemo saznati, ali očito se i ovdje radi o nečemu što se nikako neće sviđati likovima koji su do te točke nekako uspjeli preživjeti. Jedino pravo pitanje je koliko gore stvari mogu postati.

Osim standardnog tamanjenja horda i horda zombija, u traileru se pokazuje i opaka ekipa koja izgleda kao da bi mogla imati glavnu antagonističku ulogu u sljedećoj polovici šeste sezone. Gotovo sigurno je riječ o ljudima koje vodi psihopatski Negan (Jeffrey Dean Morgan), jedan od najpoznatijih negativaca iz stripa koji je svoj dolazak obilježio smrću jednog od glavnih likova.

Kako će se stvari odvijati u seriji ne možemo ni pretpostaviti, pošto se ipak radi o priči koja voli odskakati od originala, ali ono u što nema sumnje je da će biti opako i krvavo. Rekli bismo kao i inače, ali tko zna, možda i više.

Druga polovica šeste sezone na male ekrane stiže 14. veljače.

Check Also

Matrix: službeno je, radi se na 4. nastavku filma!

Lana Wachowski priprema četvrti Matrix. Keanu Reeves i Carrie-Anne Moss će reprizirati svoje uloge. Zanimljivo …

Trek je ponovno pod istim krovom, no što to znači za franšizu?

Mada je brojnim fanovima promaklo, ovo je bio veliki tjedan za Star Trek, kao i …

Web Statistics