Home / Videodrom / Dokumentarci / Trailer za dokumentarac: “For the Love of Spock”

Trailer za dokumentarac: “For the Love of Spock”

 

For the Love of Spock” je dokumentarac o životu i karijeri Leonarda Nimoya. Režiju potpisuje njegov sin Adam Nimoy, a naraciju je prigodno odradio Zachary Quinto, Nimoyev nasljednik u ulozi Mr. Spocka. Prvi trailer za dokumentarac koji je svoj debi doživio u sklopu Tribeca Film Festivala u travnju je konačno dostupan i online, tako da sada možete vidjeti što nas otprilike čeka.

Rad na dokumentarcu je započeo prije Nimoyeve smrti, i tada je zamišljen isključivo kao priča o Spocku koja bi se povezala s 50. godišnjicom Zvjezdanih staza originalne serije. U konačnici je s obzirom na situaciju priča proširena i na život kultnog glumca, režisera i pisca. Nakon vrlo uspješne crowdfunding kampanje, nastavio se rad na dokumentaracu. Izvučene su arhivske snimke Nimoyevih radova, napravljeni su brojni intervjui s glumačkom i ekipom iza kamera, kako starih tako i novih Zvjezdanih staza.

Dokumentarac je obavezno štivo za svakoga tko imalo voli svijet Zvjezdanih staza, lik Spocka i samog Leonarda Nimoya. Recenzije s Tribeca Film Festivala su bile pozitvne, a i trailer pokazuje da je riječ o radu u kojem će sasvim sigurno svaki fan uživati.

For the Love of Spock će vani doživjeti i djelomično prikazivanje u kinu, ali nekako sumnjamo da će takva opcija biti dostupna i kod nas. Na plaćene tv kanale dokumentarac će stići 09. rujna, samo dan nakon debija originalane serije Zvjezdanih staza prije 50. godina.

21062016_For_the_Love_of_Spock_plakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu …

Stiže druga sezona serije The Punisher

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana …

Web Statistics