Home / Videodrom / Dokumentarci / Trailer za dokumentarac: “For the Love of Spock”

Trailer za dokumentarac: “For the Love of Spock”

 

For the Love of Spock” je dokumentarac o životu i karijeri Leonarda Nimoya. Režiju potpisuje njegov sin Adam Nimoy, a naraciju je prigodno odradio Zachary Quinto, Nimoyev nasljednik u ulozi Mr. Spocka. Prvi trailer za dokumentarac koji je svoj debi doživio u sklopu Tribeca Film Festivala u travnju je konačno dostupan i online, tako da sada možete vidjeti što nas otprilike čeka.

Rad na dokumentarcu je započeo prije Nimoyeve smrti, i tada je zamišljen isključivo kao priča o Spocku koja bi se povezala s 50. godišnjicom Zvjezdanih staza originalne serije. U konačnici je s obzirom na situaciju priča proširena i na život kultnog glumca, režisera i pisca. Nakon vrlo uspješne crowdfunding kampanje, nastavio se rad na dokumentaracu. Izvučene su arhivske snimke Nimoyevih radova, napravljeni su brojni intervjui s glumačkom i ekipom iza kamera, kako starih tako i novih Zvjezdanih staza.

Dokumentarac je obavezno štivo za svakoga tko imalo voli svijet Zvjezdanih staza, lik Spocka i samog Leonarda Nimoya. Recenzije s Tribeca Film Festivala su bile pozitvne, a i trailer pokazuje da je riječ o radu u kojem će sasvim sigurno svaki fan uživati.

For the Love of Spock će vani doživjeti i djelomično prikazivanje u kinu, ali nekako sumnjamo da će takva opcija biti dostupna i kod nas. Na plaćene tv kanale dokumentarac će stići 09. rujna, samo dan nakon debija originalane serije Zvjezdanih staza prije 50. godina.

21062016_For_the_Love_of_Spock_plakat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Prvi pogled na Phoenixa kao Jokera s testnom šminkom

Prošli tjedan je Todd Phillips (The Hangover, War Dogs) koji režira nadolazeći samostalni film Joker …

Jordan Peele će biti domaćin i narator reboota serije Zona sumraka

Još u prosincu je CBS All Access naručio reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The …

Web Statistics