Home / Videodrom / Traileri / Trailer za Creative Control, film o proširenoj stvarnosti bliske budućnosti

Trailer za Creative Control, film o proširenoj stvarnosti bliske budućnosti

 

16032015_CreativeControl_post

Redatelj, scenarist i glumac Benjamin Dickinson prije nekoliko godina je debitirao s cjelovečernjim filmom First Winter. Solidan je to bio postapokaliptični film o grupici ljudi koji su se našli na nekoj farmi nakon ‘kataklizme’. U početku im je išlo dobro, bilo je puno zafrkanicije, joge, seksa i droge, ali kada je počelo nestajati hrane i cuge, priča se okrenula. Film je solidno prošao na festivalima, a Benjamin je u međuvremenu snimao kratke filmove i reklamne spotove.

Za Creative Control, svoj drugi dugometražni projekt, posljednju je ‘financijsku injekciju’ potrebnu da zgotovi film prikupio na Kickstarteru, a prikazan je netom na festivalu SXSW održanom u Austinu. Snimljen u crno-bijeloj tehnici, Benjamin Dickonson je stvorio zanimljiv kontrast u kojem otkriva jednu ne baš blistavu mogućnost tehnologije koja nam kuca na vrata.

U Brooklynu budućnosti, glavni lik David, opčinjen tehnološkim napravicama, pretrpani je poslom menadžer u reklamnoj agenciji. Upravo priprema kampanju za nove naočale koje omogućuju neslućene granice proširene stvarnosti. S obzirom na ljubomoru i opsesije upušta se u kreiranje nečega neočekivanog gdje se gubi granica između virtualnog i realnog… Ne očekuje ono što mu se počne događati.

Film svakako ima suvremenu temu i bilo bi ga lijepo vidjeti u kinima. Pogledajte trailer.

Check Also

Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu …

Kapetanica Marvel treba uhvatiti korak s novostima prije nego krene u akciju

Carol Danvers a.k.a. Kapetanica Marvel (Brie Larson) se vratila na Zemlju da pomogne Osvetnicima u …

Web Statistics