Home / Videodrom / Traileri / Trailer za 3. sezonu SF serije Travelers

Trailer za 3. sezonu SF serije Travelers

Treća sezona Netflixove serije Travelers je pred vratima pa smo konačno dobili i uvid u ono što nas očekuje.

Grant MacLaren i njegova ekipa operativaca iz budućnosti su pogurani do svojih krajnjih granica te se moraju nositi s problemima lojalnosti, povjeranja, smrti i sve veće rastuće moći umjetne inteligencije. Sada kada je svijet upoznat s njihovim postojanjem, ekipa mora pronaći naćin kako da njihov Travelers program bude što dalje od očiju javnosti, dok i dalje nastoje izvršavati svoje misije pod budnim okom FBI-ja.

Glavne uloge tumače Eric McCormack kao specijalni agent Grant MacLaren, Mackenzie Porter kao Marcy, Patrick Gilmore kao David, Jared Paul Abrahamson kao Trevor, Nesta Marlee Cooper kao Carly i Reilly Dolman kao Philip. S novom sezonom smo dobili i novo lice koje će tumačiti Magda Apanowicz (Continuum, Caprica).

Travelers nije serija koja će vas oboriti s nogu, ali će vas gotovo sigurno zadržati zainteresiranima. Glumačka postava je odlična, a koncept serije unatoč tome što počiva na transferu svijesti je vrlo uvjerljiv. Tvorac priče je Brad Wright (Stargate SG-1, Atlantis, Universe) koji kvalitetu održava na ujednačenom nivou. Specijalisti iz postapokaliptične budućnosti nastavljaju svoju misiju spašavanja svijeta, a uz to se moraju držati zadanih protokola.

Travelers sa svojom trećom sezonom na Netflix stiže 14. studenog.

Travelers

Check Also

Riddick 4: Furya – Vin Diesel je potvrdio završetak scenarija

David Twohy je 2000. s filmom Pitch Black predstavio i odmah pozicionirao Vina Diesela kao …

SDCC: Prvi trailer za seriju Snowpiercer

TBS-ova igrana serija Snowpiercer na male ekrane stiže stiže u proljeće 2020. godine. Put do …

Web Statistics