Home / Videodrom / Terra Nova

Terra Nova

Od ‘obećavajuće’ do ‘još jedno holivudsko sranje’, raspon je u percepciji nove sf serije iza koje stoji američki Fox
Prilično nemaštovitog naziva Terra Nova, serija prati obitelj iz XXII. stoljeća koja kroz otkrivenu rupu u vremenu odlazi iz vremena u kojem Zemlja umire u period Krede. Zrak  je u to vrijem čist, voća i povrća ima koliko hoćeš (oko toga bi se dalo raspravljati), jedino što teranovljane spriječava da uživaju u novotkrivenom raju su, pogađate, ogromni mesožderi koje smo od milja nazvali dinosauri.
Fox smatra da ima epski proizvod jer u kreaciji je, među ostalima sudjelovao i  Brannon Braga koji je pekao zanat na Star Treku Next Generations i Voyageru i nerjetko opruživan da je glavni krivac što su potonje frynšize u konačnici izgubile publiku i ugasile se. Mišljenja sam da je to preoštro, ali hej, nećemo ulaziti u ring s fanovima ST-a.
Serija je raskošno producirana, na špici se pojavljuje i Spielbergovo ime, iako ni to nije više ono što je nekad bilo, ako me razumijete. Ipak, SF je, a kako u kinima nemamo baš neke favorite, a znamo da je tv za ozbiljniju publiku, dati ćemo Terra Novoj priliku.

Check Also

Prvi trailer za Wonder Woman 1984 potpuno odiše osamdesetima!

Warner Bros. je konačno objavio puni trailer za Wonder Woman 1984 koji nas je instantno …

Sletio je prvi teaser za Wonder Woman 1984!

Warner Bros. je netom objavio prvi teaser trailer za Wonder Woman 1984. Nastavak režira Patty …

Web Statistics