Home / Videodrom / Terra Nova

Terra Nova

Od ‘obećavajuće’ do ‘još jedno holivudsko sranje’, raspon je u percepciji nove sf serije iza koje stoji američki Fox
Prilično nemaštovitog naziva Terra Nova, serija prati obitelj iz XXII. stoljeća koja kroz otkrivenu rupu u vremenu odlazi iz vremena u kojem Zemlja umire u period Krede. Zrak  je u to vrijem čist, voća i povrća ima koliko hoćeš (oko toga bi se dalo raspravljati), jedino što teranovljane spriječava da uživaju u novotkrivenom raju su, pogađate, ogromni mesožderi koje smo od milja nazvali dinosauri.
Fox smatra da ima epski proizvod jer u kreaciji je, među ostalima sudjelovao i  Brannon Braga koji je pekao zanat na Star Treku Next Generations i Voyageru i nerjetko opruživan da je glavni krivac što su potonje frynšize u konačnici izgubile publiku i ugasile se. Mišljenja sam da je to preoštro, ali hej, nećemo ulaziti u ring s fanovima ST-a.
Serija je raskošno producirana, na špici se pojavljuje i Spielbergovo ime, iako ni to nije više ono što je nekad bilo, ako me razumijete. Ipak, SF je, a kako u kinima nemamo baš neke favorite, a znamo da je tv za ozbiljniju publiku, dati ćemo Terra Novoj priliku.

Check Also

Vincent Cassel i Kristen Stewart u SF hororu Underwater

20th Century Fox izdao je prvu najavu za znanstveno-fantastični horor Underwater u kojemu će glavne …

Trek je ponovno pod istim krovom, no što to znači za franšizu?

Mada je brojnim fanovima promaklo, ovo je bio veliki tjedan za Star Trek, kao i …

Web Statistics