Home / Videodrom / Serije / Stigao je kriptični teaser za Netflixovu nadnaravnu seriju The Innocents

Stigao je kriptični teaser za Netflixovu nadnaravnu seriju The Innocents

Netflix je objavio misteriozni teaser tariler za svoju novu seriju The Innocents. Riječ je o britanskoj nadnaravnoj drami koja pomalo podsjeća na moderniju i mračniju verziju Romea i Julije. Očekuje nas ukupno osam epizoda koje producira New Pictures (Requiem). Tvorci i scenaristi serije su Hania Elkington (The North London Book of the Dead) i Simon Duric (The Crown, Black Mirror). Farren Blackburn (Doctor Who) će režirati šest epizoda prve sezone, te će obnašati i funkciju izvršnog producenta zajedno s Charliejem Pattinsonom, Elaine Pyke i Willow Grylls.

Glavne uloge tumače Guy Pearce (L.A. Confidential, Memento), Sorcha Groundsell (Clique) i Percelle Ascott (Wizards vs. Aliens).

The Innocents se odvija oko dvoje tinejdžera June i Harryja koji bježe od svojih obitelji koje ih sputavaju, kako bi započeli novi život, ili barem tako misle. No vrlo brzo će ustanoviti da ništa nije onako kako se čini, te da je u ovom svijetu jedini način za preživljavanje promjena. Tajne koje su im roditelji prešutjeli stavit će njihovu ljubav na kušnju, a nevjerojatni darovi koje imaju oslobodit će snažne sile usmjerne na njihovo rastavljanje.

Još uvijek nije poznat datum izlaska serije, ali se očekuje kako ćemo je imati prilike gledati već ove godine.

The Innocents

Check Also

Stigao je prvi trailer za superherojski film Higher Power

Objavljen je prvi trailer za nadolazeći SF triler Higher Power koji otkriva zavidne vizualne efekte, …

Wildling: Liv Tyler tumači šerifa malog gradića s monstruoznim problemom

Horor film Wildling je svoju premijeru imao u sklopu SXSW festivala, a u kina stiže …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics