Home / Videodrom / Serije / Syfy-evom TV pilotu “The Machine” pridružili su se Katee Sackhoff i Lance Henriksen

Syfy-evom TV pilotu “The Machine” pridružili su se Katee Sackhoff i Lance Henriksen

 

09042017_The_Machine_post_1

Syfy je još u rujnu objavio da je naručio pilot za seriju baziranu na filmu “The Machine” iz 2013. godine u kojem su glavne uloge tumačili Caity Lotz i Toby Stephens. Sada se stvari polagano zahuktavaju, jer saznali smo i prva imena koja su vezana uz projekt, a dvoje od njih su ni manje ni više nego žanrovske legende. Katee Sackhoff (Battlestar Galactica), Lance Henriksen (Aliens, Legends of Tomorrow, Into the Badlands) i Jaeden Bettencourt (Hotel Transylvania 2) će udahnuti život u superračunala Nadia, Stanley i Kazimir. I ne, ne šalimo se, potpuno smo ozbiljni.

Radnja je smještena u svijet koji se transformira pojavom umjetne inteligencije. Istražuje se epski konflikt između čovjeka i tehnologije i to kroz živote i motivaciju šest povezanih likova od kojih svaki od njih drži ključeve pobjede ili propasti čovječanstva.

Većina kreativne ekipe s originalnog filma radit će i na pilotu. Redatelj Caradog James će preuzeti ulogu izvršnog producenta, scenarista i režisera pilota. Producent originala John Giwa-Amu će također imati funkciju izvršnog producenta, zajedno s Andrewom Millerom (Secret Circle).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Prvi trailer za postapokaliptični Netflixov film How It Ends

How It Ends je projekt na kojem se radi više od osam godina, još od …

Netflix je kupio kineski film Animal World s Michaelom Douglasom

Vrlo iščekivani kineski film Animal World (动物世界) uskoro stiže na Netflix. Streaming div je osigurao …

Web Statistics