Home / Videodrom / Traileri / Stigao je prvi trailer i poster za SF film Anon

Stigao je prvi trailer i poster za SF film Anon

Objavljen je prvi trailer za sf triler Anon redatelja i scenarista Andrewa Niccola (Gattaca, Lord of War, In Time, Good Kill). Radnja je smještena u blisku budućnost u kojoj ne postoji privatnost i anonimnost, jer kroz “The Mind’s Eye” vlada nadzire sve. Čak su i privatna sjećanja snimljena do zadnje milisekunde i pohranjena u bazu poznatu kao “The Ether”, u svrhu da se zločinima potpuno stane na kraj. Sal Frieland je okorjeli policajac koji daje sve od sebe da riješi seriju šokantnih i kako se čini povezanih ubojstava, kada će nabasati na mladu ženu bez identitea, bez povijesti i bez ikakvih pohranjenih informacija. Sal će tada otkriti da je sustav na koji se oslanjaju kompromitiran, te da bi ovo vrlo lagano mogao biti tek početak ozbiljnih zločina.

Glavne uloge tumače Clive Owen, Amanda Seyfried, Colm Feore, Sonya Walger, Mark O’Brien, Joe Pingue, Iddo Goldberg i Sebastian Pigott.

Anon u britanska kina stiže 11. svibnja. Prava za američko i dio stranog tržišta je još prošle godine za 4 milijuna dolara kupio Netflix, ali datum premijere za sada nije poznat. S obzirom da ta strana tržišta nisu definirana još ne znamo da li ćemo kod nas film gledati na velikom platnu ili malim ekranima.

Anon

Anon

Check Also

The Rain će se spustiti na Netflix ovog svibnja

Netflix je upravo plasirao trailer za postapokaliptičnu seriju The Rain. Radi se o prvoj originalnoj …

Plaćenik s lajavim ustima oformio je svoju superekipu u novom traileru za Deadpool 2

20th Century Fox je objavio novi trailer za Deadpool 2 redatelja Davida Leitcha (John Wick, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics