Home / Opasne vizije / Horor legenda otkriva pravo lice u punokrvnom traileru za Slender Man

Horor legenda otkriva pravo lice u punokrvnom traileru za Slender Man

Sony je konačno objavio punokrvni trailer za horor film Slender Man. Režiser filma je Sylvain White, a scenarij potpisuje David Birke. Glavne uloge tumače Joey King, Julia Goldani-Telles, Jaz Sinclair, Annalise Basso i Javier Botet.

Slender Man je sve samo ne još jedna klasična horor priča nego svojevrsni horor fenomen koji je zaludio mlade diljem svijeta. Pojavio se 2009. u obliku jezivog mema koji se brzo proširio internetom i postao hit i izvor inspiracije za razne (zabavne) horor priče. Da je trend Slander Mana sve samo ne bezazlena šala pokazao je tragični događaj iz 2014. godine koji se dogodio u američkom gradu Wisconsinu kada su dvije djevojke izbole svoju prijateljicu uz objašnjenje kako je ona bila žrtva Slender Mana te je istoimeni film donekle inspiriran upravo tom tragedijom.

Slender Mana se povezuje s misterioznim nestajanjima, s najvećim strahovima i naravno – okrutnim stradavanjima. Ova tajanstvena figura koja se prikazuje kao tanki, neprirodno visoki čovjek bez glave i lica, potaknuti će vas da se zapitate što je stvarnost a što samo vaša mašta.

Radnja filma odvija se u malom gradiću u Massachusettsu gdje četiri srednjoškolke izvode ritual s ciljem razotkrivanja opasnog Slander Mana. Kada jedna od njih misteriozno nestane, djevojke počinju sumnjati da se radi o još jednoj žrtvi Slander Mana.

Zastrašujući nestanci, smrt i konstantna opasnost i strah ostavit će vas prikovanima za vaša sjedala a još dugo nakon filma imat ćete osjećaj da vas netko promatra. Jednom kada ga ugledate više nema nazad!

Slender Man u domaća kina stiže 23. kolovoza.

Slender Man

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Nema više junaka iz Harlema, Netflix je otkazao seriju Luke Cage

Netflix je samo tjedan dana nakon što je otkazao superherojsku seriju Iron Fist, ponovno zamhnuo …

Izgubljeni dokumentarac The Empire Strikes Back je isplivao na površinu

Ako ste veliki fan Star Warsa najvjerojatnije ste već davno imali priliku pogledali The Making …

Web Statistics