Home / Opasne vizije / Us: prvi trailer otkriva koliko je jeziv posljednji uradak Jordana Peelea

Us: prvi trailer otkriva koliko je jeziv posljednji uradak Jordana Peelea

Sretan Božić! Universal Pictures nam je odlučio za Božić pokloniti trailer za novi film Jordana Peelea – Us! Trailer je zapravo izvrstan, jer jasno je postavio ton filma, ali nije previše otkrio o samoj radnji. Ukoliko ste fan horora šanse su velike da vas je trailer privukao, i iako je sasvim sigurno ostavio prostora brojnim pitanjima, bolje je da na što manje njih dobijemo odgovor prije gledanja samog filma.

Radnja je smještena u sadašnje vrijeme i prati likove Adelaide i Gabea Wilsona (Lupita Nyong’o i Winston Duke) koji vode svoju djecu na odmor uz more, u staru Adelaidinu kućicu iz djetinjstva. Nakon dana provedenog uz more s obitelji Tyler (Elisabeth Moss i Tim Heidecker), Adelaide postaje sve napetija radi svojih trauma iz prošlosti, očekujući kako će se nešto loše dogoditi njezinoj obitelji. S dolaskom noći Wilsoni primjećuju četiri figure ispred kuće…

Ostale glavne uloge tumače Yahya Abdul-Mateen II, Anna Diop, Evan Alex, Shahadi Wright Joseph, Madison Curry, Cali Sheldon i Noelle Sheldon.

“Puno sebe sam uložio u stvaranje nove horor mitologije i novog čudovišta. Mislim da su čudovišta i priče o njima jedan od najboljih načina da otkrijemo neke dublje istine i da se suočimo sa strahom kao društvo.” – izjavio je redatelj i scenarist filma Jordan Peele.

Us u kina stiže 15. ožujka 2019. godine.

Us

Us

Check Also

Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu …

Kapetanica Marvel treba uhvatiti korak s novostima prije nego krene u akciju

Carol Danvers a.k.a. Kapetanica Marvel (Brie Larson) se vratila na Zemlju da pomogne Osvetnicima u …

Web Statistics