Home / Videodrom / Serije / Stigao je prvi teaser za seriju Stargate: Origins

Stigao je prvi teaser za seriju Stargate: Origins

MGM je do sada plasirao samo video koji je sačinjavalo par klipova iza scene, te je sada konačno objavio i prvi teaser trailer za seriju Stargate: Origins. Za one koji ne znaju ponovit ćemo da se radi o novom konceptu serije, odnosno webseriji koju će u prvoj sezoni činiti ukupno 10 epizoda, a svaka će trajati otprilike 10 minuta. Epizode će biti ekskluzivno dostupne putem pretplate na MGM-ovoj digatalnoj platformi Stargate Command koja je lansirana 20. rujna ove godine.

Radnja će pratiti mladu Catherine Langford (Ellie Gall) dok pokušava razriješiti misterij koji leži iza Zvjezdanih vrata da bi spasila Zemlju od nezamislive tame. Lik Catherine Langford se prvi puta pojavio u filmu iz 1994. godine, a zatim i u prvoj sezoni serije Stargate SG-1. Ona je kćer arheologa, profesora Paula Langforda (Connor Trinner) koji je otkrio Stargate u Egiptu 1928. godine. Događaji u seriji odvijat će se deset godina nakon pronalaska samih ‘vrata’.

Režiser serije je Mercedes Bryce Morgan (Virtual Morality), a scenarij za Stargate: Origins su napisali Mark Ilvedson i Justin Michael Terry. Uz već spomenute Ellie Gall i Connora Trinnera ostale uloge tumače Salome Azizi, Philip Alexander, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry i Lincoln Werner Hoppe.

Stargate: Origins će premijeru imati 15. veljače 2018. godine. Do tada uživajte u traileru koji jako podsjeća na Indianu Jonesa, a malo vuče i na seriju Agent Carter. Da li je to dobra ili loša stvar po vama recite nam u komentarima.

Stargate: Origins

Check Also

Novi trailer za Venom otkriva zastrašujuću transformaciju u simbionta

Sony Pictures je objavio punokrvni službeni trailer za film Venom koji nam je konačno pokazao …

Prva sezona Netfixove serije The Witcher imat će 8 epizoda

Netflix nastavlja davati samo šture informacije oko već naručene ekranizacije popularnog kniževnog fantasy serijala The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Statistics