Home / Videodrom / Prvi pogled na film Solo: A Star Wars Story

Prvi pogled na film Solo: A Star Wars Story

Još nas samo pet mjeseci dijeli od filma Solo: A Star Wars Story, a još uvijek se većina stvari vezana uz projekt drži vrlo tajnovito. Definitivno nije uobičajena praksa Disneyja da nam na tako malo od objave filma nisu servirali ni službene fotografije, teasere ili barem jedan trailer. Što je sve dovelo do drugačijeg pristupa ne znamo (iako je djelom to sigurno radi micanja redatelja Phila Lorda i Chrisa Millera u pola produkcije), jer čak je i Rogue One: A Star Wars Story pet mjeseci prije izlaska filma imao objavljenu galeriju fotografija i trailer. No stvar se čini konačno pokreće i stigao je prvi iako neslužben art povezan s filmom, a mi u ovom trenutku uzimamo bilo šta u nedostatku ičega.

Prvi art otkriva Aldena Ehrenreicha koji tumači Hana, Donalda Glovera koji je utjelovio Landa, Emiliu Clarke za koju se još uvijek pretpostavlja da će tumačiti lik Kire i Chewbaccu kojeg je utjelovio Joonas Suotamo.

Detalji filma su vrlo šturi i također nisu službeno potvrđeni:

Solo je uzbudljiva priča o intergalaktičkim avanturama mladog Hana Soloa, o tome kako je upadao u teške situacije, kako se s njima nosio te kako su ga te iste pustolovine oblikovale u kultni lik kojeg danas poznajemo i volimo – krijumčara, pobunjenika i heroja.

Već par dana se šuška o traileru koji bi se navodno trebao uskoro pojaviti na horizontu, možda čak i na samu Novu godinu.

Osim već gore spomenutih ostale glavne uloge u filmu tumačit će Thandie Newton, Phoebe Waller-Bridge, Paul Bettany i Woody Harrelson.

Solo: A Star Wars Story u kina stiže 25. svibnja 2018. godine.

Solo: A Star Wars Story

Solo: A Star Wars Story

Check Also

In Search of Darkness: A Journey Into Iconic ‘80s Horror – ekskluzivni video s Johnom Carpenterom

Još uvijek imate mogućnost naručiti dokumentarac In Search of Darkness: A Journey Into Iconic ‘80s …

Avengers: Endgame – novi spot i službeni sinopsis

Svega par dana nakon što je objavljen posljednji trailer i poster za Avengers: Endgame stigao …

Web Statistics