Home / Videodrom / Prvi pogled na film “The Dawn of the Justice League”

Prvi pogled na film “The Dawn of the Justice League”

 

Jutros je Warner Bros. otvorio službenu Twitter i Facebook stranicu za film “Wonder Woman” te je na istima predstavio svoj finalni logo kojeg možete pogledati ispod teksta.

Potom je nedugo nakon toga lansirana i službena Facebook stranica za “DC Films” koja je otkrila prvi pogled na “Justice League” u vidu fantastičnog koncept arta. Ono što možda najviše upada u oči jest da nedostaje jedan ključan član – Green Lantern. Znamo da je potvrđen kao dio DC-jevog proširenog svemira, i da je dobio i vlastiti film koji stiže 2020. godine, iako još uvijek ne znamo tko će ga tumačiti, pa bi možda to mogao biti razlog radi kojega ga nema u sklopu prvog koncept arta.

Večeras će fanovi uživati u još jednoj poslastici, CW će emitirati tv specijal “DC Films Presents: Dawn of the Justice League” koji će sasvim sigurno otkriti još novosti. Emisiju će voditi Kevin Smith i Geoff Johns. U najmanju ruku očekuju vas nove scene iz filma “Batman v Superman: Dawn of Justice”, friški trailer za “Suicide Squad” i prvi pogled na “Wonder Woman”.

19012016_Justice_League_post

19012016_Justice_Wonder_Woman_post

Check Also

Prvi trailer za Wonder Woman 1984 potpuno odiše osamdesetima!

Warner Bros. je konačno objavio puni trailer za Wonder Woman 1984 koji nas je instantno …

Sletio je prvi teaser za Wonder Woman 1984!

Warner Bros. je netom objavio prvi teaser trailer za Wonder Woman 1984. Nastavak režira Patty …

Web Statistics