Home / Videodrom / Serije / Pripremite se za warp, objavljen je datum premijere za “Star Trek: Discovery”

Pripremite se za warp, objavljen je datum premijere za “Star Trek: Discovery”

 

Da, dobro ste pročitali. Nakon dvije odgode, hrpe glasina, promjene dizajna titularnog broda, i beskonačnog niza diskusija, CBS je konačno objavio ono što je svaki pravi trekkie, ali i fan SF-a uopće, očekivao.

Kako prenosi Entertainment Weekly, najnovija iteracija kultnog SF serijala, koji je povezao generacije, te stvorio zaseban univerzum uz suradnju fanova svih uzrasta, Star Trek: Discovey napustiti će spacedock 24. rujna 2017. u Americi, a dan kasnije doći će i do našeg kvadranta, gdje ćete ga imati prilike gledati na Netflixu.

Na taj ćete zvjezdani nadnevak imati prilike gledati ne samo premijeru, već i drugu epizodu, dok će se ostalih 13 (podsjetimo se, Discovery je produžen na 15 epizoda) gledati ponedjeljkom.

S objavom datuma premijere, službeni twitter account objavio je i prigodni video u kojem možemo vidjeti bolji pogled na USS Discovery, čiji finalni dizajn još nije objavljen. Podsjetimo se radnja Discoveryja bi se trebala odvijati na tri broda, uključujući titularni brod, USS Shenzou viđen u zadnjem traileru, i najvjerovatnije na klingonskoj ptici grabljivici, budući da će ta omiljena vanzemaljska rasa igrati važnu ulogu. Serija dovodi novu junakinju u Trek univerzum, poručnicu Michael Burnham, koju glumi Sonequa Martin Green, i koja zanimljivo, neće sjediti u kapetanskoj stolici (bar ne od početka).

Kao što je trend u Holywoodu, najnoviju iteraciju Star Treka gledati ćemo u dva slota. Prvi u periodu od 25. rujna do 05. studenog, a drugi nakon kratkog prekida, početkom 2018. godine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Loki, Scarlet Witch i drugi Marvelovi heroji će dobiti svoje serije

Kako prenosi Variety Marvel ima planove za lansiranje nekoliko samostalnih igranih serija za Disneyjevu streaming …

Stigao je novi trailer za SF triler Replicas

Replicas je SF film za koji ste sigurno čuli, i onda vam je najvjerojatnije pao …

Web Statistics