Home / Videodrom / Serije / Premijera sedme i posljednje sezone HBO serije „Okus krvi“

Premijera sedme i posljednje sezone HBO serije „Okus krvi“

 

17062014_true_blood_701_08_-_960

HBO najavljuje premijeru sedme i posljednje sezone serije „Okus krvi“ koja 23. lipnja stiže ekskluzivno na HBO GO, samo nekoliko sati nakon američke premijere. Serija će od 23. lipnja biti dostupna i putem usluge HBO On Demand, a premijera nas očekuje na HBO kanalu u petak, 27. lipnja u 21:05 h.

Privodeći kraju svojih spektakularnih sedam sezona „Okus krvi“ je i dalje seksi, strašna i divlje zabavna serija „Oscarom“ i „Emmyjem“ nagrađenog Alana Balla („Dva metra pod zemljom“), temeljena na romanima o Sookie Stackhouse autorice Charlaine Harris. Ove godine bitka koja otvara sezonu između pobjesnjelih Hep-vampira i njihova plijena iz Bon Tempsa uvod je u niz jezivih događaja za Sookie, Billa, Erica, Jasona, Sama, Alcidea, Taru te njihove ljudske i vampirske saveznike i neprijatelje. Kao što ćemo vidjeti, neki od najpopularnijih likova „Okusa krvi“ doživjet će okrutnu sudbinu, dok će drugi prevariti smrt (pravu i prividnu) kako bi sklopili sretne veze koje će obožavatelje iznenaditi i, na kraju, zadovoljiti.

Svi koji od 23. lipnja do 22. srpnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak ove serije i upoznati se s HBO GO uslugom.

U prvoj epizodi će skupina odmetnutih H-vampira upasti na vampirsko-ljudsku zabavu kod Bellefleura, a ishod će biti šokantan. Dok će Sookie (Anna Paquin) tražiti utočište od optužbi da je kriva za nastali kaos u Bon Tempsu, plan „jedan vampir na svakog čovjeka“ krenuti će u realizaciju. Bill (Stephen Moyer) će dobiti pomoć od neočekivanog izvora kada se nađe suočen s ustankom osvetnika predvođenih sa seljačinom Vinceom (Brett Rickaby).

Check Also

Dracula: otkriven je punokrvni trailer i datum premijere serije!

BBC je prošle godine službeno naručio trodijelnu seriju Dracula, koju su Mark Gatiss (Sherlock) i …

The Witcher: finalni, epski trailer za Netflixovu iščekivanu seriju

Bilo je zanimljivo pratiti detalje o stvaranju Netflixove fantasy serije The Witcher. Showrunnerica i izvršna …

Web Statistics