Home / Videodrom / Pogledajte Thale i Zombie završnicu u sklopu Fantastic Zagreba

Pogledajte Thale i Zombie završnicu u sklopu Fantastic Zagreba

Prošli smo malo više od polovice Fantastic Zagreb Film Festivala i odgledali nekoliko zaista zanimljivih filmova. Večeras, 3. 7. su na ljetnoj pozornici Tuškanac još dvije poslastice, prvenstveno za ljubitelje fantastike i horora. U 21:30 je na redu Zombie završnica (The Battery) Jamesa Gardnera u kojem dvojac bivših igrača bejzbola pokušava preživjeti u surovom svijetu zombija. Vjerujem da ćemo vidjeti barem nekoliko zanimljivih udaraca bejzbol palicom, ali i nešto više u filmu kojem je ovo regionalna premijera. Odmah nakon toga, u 23:30, počinje norveški fantasy Thale u režiji Aleksandera L. Nordaasa o mitskoj Huldri, ženskom stvorenju s repom koju pronađu zatočenu u podrumu na mjestu jednog zločina.

Oba filma su u konkurenciji za nagradu publike, pa ne zaboravite glasati nakon što pogledate film. Podsjećamo, glasanjem ulazite u bubanj za nagradnu igru B.neta u kojoj možete osvojiti tablet računalo i superbrzi internet.

Check Also

Avengers: Endgame samo što nije stigao, a novi teaser odveo nas je gdje je sve počelo

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu …

Netflixova serija The Witcher stiže ove godine!

Otkada je Netflix objavio prvi pogled na Henryja Cavilla kao Geralta od Rivije, sve do …

Web Statistics