Home / Opasne vizije / Pogledajte što je film “John Carter” mogao biti

Pogledajte što je film “John Carter” mogao biti

 

04072015_john_carter

Ovo nije jedna od onih “Ovo smo mogli imati, a dobili smo…” situacija. “John CarterAndrewa Stantona (WALL-E) možda nije ostvario najbolje rezultate na kino blagajnama (bili su tako grozni da se više pričalo o tome nego o samom filmu), ali je usprkos tome bio solidno prihvaćen film koji je uspio doći do svojih fanova. Zato ga nećemo kritizirati previše.

U ovom slučaju više je riječ o ‘Što bi bilo, kad bi bilo’ situaciji. Nije baš razina Kubrickovog ‘A.I.’-a, ali to ne znači da ne zaslužuje svoj spomen. Ipak, iz priloženog se videa vidi da je Kerry Conran (Sky Captain and the World of Tomorrow) uložio puno ljubavi u “John Carter” film koji nikada nije izašao i koji nikada i neće izaći. Uloženi trud ipak je odlučio pokazati javnosti i, što god mislili o filmu koji je lansiran u kina, vjerojatno će vam biti barem malo žao što nije došlo i ovo. Pa makar istovremeno; ako imamo toliko Spider-Man rebootova u tako kratko vrijeme možda možemo imati dva posvećena Johnu Carteru i njegovim herojskim avanturama po Marsu.

No ako uzmemo u obzir box-office rezultate – vjerojatno to nećemo vidjeti tako skoro.

Ali dobro, barem imamo knjige. I ovo…

Check Also

Sletio je prvi trailer za Star Wars: The Mandalorian

S Disneyjeva megaeventa D23 koji se upravo održava u Anaheimu, stigao je i prvi trailer …

Spider-Man: neizvjesna budućnost nakon razlaza Sonyja i Marvela

Taman prije Disneyjeve D23 megakonvencije sve obožavatelje Marvelovog kinematografskog svemira šokirala je vijest da omiljeni …

Web Statistics