Home / Videodrom / Traileri / Cyberpunk na slavenski način – pogledajte epski i pomaknuti trailer za Cyberslav

Cyberpunk na slavenski način – pogledajte epski i pomaknuti trailer za Cyberslav

Želite li vidjeti nešto drugačije, zabavno i što obrađuje tematiku blisku onoj našoj, slavenskoj? Samo pogledajte nedavno objavljeni trailer za animirani film Киберслав/Cyberslav. Jer već sada možemo slobodno reći da izgleda pomaknuto i odlično. Naime, radi se o projektu Evil Pirate studija iz Sankt Petersburga, koji pokazuje da dobra animacija nije rezervirana samo za Holywood ili Japan.

Vizualni stil izgleda sjajno, sa živopisnim bojama i kvalitetnom animacijom. Iz kratkog trailera možemo vidjeti da cyberpunk svijet nije nužno rezerviran za bezlične gradove, prepune visokih nebodera i neonskih reklama. „Cyberslav“ nam pokazuje malo drugačiji pristup, i daje unikatni miks srednjeg vijeka i futurizma, s pripadajućim palisadama, crkvenim tornjevima s kupolama i Tesla transformatorima. Upravo u ovom futurističko-slavenskom okruženju, mutirane nakaze provode pokolj nad narodom, u gradu koji je u potpunom kaosu.

Što nas dovodi do najzanimljivijeg i najčudnijeg dijela trailera. U pomoć progonjenima stiže nitko drugi nego naslovni kiberslaveni, skupina kibernetičkih zaštitinika, koji kombiniraju tradiciju i budućnost na nadasve pomaknut način, te se obračunavaju s mutantima. Tako imamo agilnu i spretnu mladu ratnicu koja posebnim lukom i uz pomoć prostetičkih nogu električnim nabojem eliminira naprijatelje, tehno-svećenika koji u borbi koristi ni manje ni više nego cyber-križ, i neizostavnog varjaga koji brutalnom snagom raspolovljuje neprijatelje. Da, ovo je sve što ste uvijek htjeli vidjeti, ali definitvno niste očekivali.

Prema izjavama genijalaca iz Evil Pirate, u planu je dugometražni animirani film, ali i dalje kriju datum, kao i ostale detalje. Zato pratite Inverziju jer ćemo vas pravovremeno obavijestiti o napretku ovog intrigantnog ostvarenja.

Cyberslav

Cyberslav

Cyberslav

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Novi pogled na jezivi postapokaliptični triler Bird Box

Netflix je nedavno objavio novi, još jeziviji trailer za film Bird Box koji je baziran …

Frank Castle aka The Punisher na Netflix stiže u siječnju iduće godine

The Punisher, jedna od samo dvije preostale Marvelove serije na Netflixu se vraća na male …

Web Statistics