Home / Opasne vizije / Objavljen je novi bizaran trailer za nadnaravni triler “A Cure For Wellness”

Objavljen je novi bizaran trailer za nadnaravni triler “A Cure For Wellness”

 

20122016_cure_for_wellnes_post_1

Ukoliko nas redovito čitate onda vam je već poznato da su redatelj Gore Verbinski (The Ring) i scenarist Justin Haythe (Chronicle) udružili snage u novom psihološkom horor trileru Lijek za život (A Cure For Wellness), mračnoj priči o čudnim događajima u udaljenom dvorcu koji je pretvoren u mjesto za rehabilitaciju.

Ambiciozni mladi menadžer gospodin Lockhart dobiva zadatak vratiti svog direktora, koji se nalazi na odmoru u idiličnom, ali tajanstvenom ‘wellness centru’ na zabačenoj lokaciji u Alpama. Uskoro počne sumnjati kako čudesni tretmani nisu baš takvi kakvima se čine. Kada počne razotkrivati njihove zastrašujuće tajne dobije dijagnozu za istu neobičnu bolest koja i ostale pacijente tjera da ostanu kako bi dobili potreban lijek.

Gotski stil, čudni likovi, neobjašnjive stvari, dio su centra za rehabilitaciju u kojem svi neminovno zažale što su došli.

Niti novi trailer ne otkriva direktne nadnaravne elemente, i teško je zapravo reći što je od Lockhartovog ‘putovanja’ stvarno, a što samo umišlja. Jer u slučaju da Lockhart ne postaje lud, onda se u centru sasvim sigurno dešava nešto neobično i neprirodno.

Glavne uloge tumače Dane DeHaan, Mia Goth i Jason Isaacs. U ostalim ulogama su Celia Imrie, Adrian Schiller, Carl Lumbly, Susanne Wuest, Lisa Banes, Ivo Nandi i Magnus Krepper.

Film u u domaća kina stiže 16. veljače 2017. godine.

20122016_cure_for_wellnes_poster

Check Also

Vratite se na posljednju granicu s genijalnim introm za Star Trek: Discovery

Dok brojimo sitno (da, ostalo je manje od 24 sata) do porinuća dugoočekivanog Star Trek: …

Pogledajte nove fotke iz prve dvije epizode serije Star Trek: Discovery

Još nas tako malo vremena dijeli od novih Zvjezdanih staza da je upravo sada ičekivanje …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Web Statistics