Home / Opasne vizije / Novi trailer za seriju Kingdom otkriva opaku zombi apokalipsu u srednjovjekovnoj Koreji

Novi trailer za seriju Kingdom otkriva opaku zombi apokalipsu u srednjovjekovnoj Koreji

Nemrtvi ustaju protiv živućih u punokrvnom traileru za nadolazeću Netflixovu seriju Kingdom. Riječ je o drugoj po redu originalnoj Netflixovoj i korejskoj seriji. Režiser prve sezone serije je Kim Seong-hun (The Tunnel), a scenarij je napisala Kim Eun-hee. Glavne uloge tumače Ju Ji-hoon (Dark Figure of Crime), Bae Doona (Cloud Atlas), Ryu Seung-ryong (Miracle in Cell No. 7), Kim Sang-ho (The Witness), Heo Joon-ho (Sovereign Default) i Jeon Seok-ho (Miss Baek).

Zanimljivo je da je serija bazirana na web stripu Burning Hell Shinui Nara, kojeg je napisala Kim Eun-Hee, a ilustrirao Yang Kyung-Il.

Serija je smještena u razdoblje prije 600 godina, točnije u Koreju u vrijeme dinastije Joseon kada je vladala glad i korupcija. Priča se odvija oko pokojnog kralja koji se diže iz mrtvih i misteriozne kuge koja hara po njegovoj zemlji. Princ će se morati suočiti s novom vrstom neprijatelja – nemrtvima.

Trailer izgleda kao zanimljiva kombinacija između filma Sedam samuraja redatelja Akire Kurosawe i filma Svjetski rat Z redatelja Marca Forstera.

Kingdom sa svojom kompletnom prvom sezonom na Netflix stiže 25. siječnja 2019. godine. Druga sezona serije je već naručena, unatoč činjenici što prva još nije ugledala svjetlo dana.

Kingdom

Check Also

The Watch: BBC America polako zaokružuje kasting glavnih likova Gradske straže!

U studenom prošle godine BBC je dao zeleno svijetlo za The Watch, prvu sezonu serije …

The Stand: Alexander Skarsgard je Randall Flagg!

Stephen King je u srijedu bio gost na ABC-jevoj emisiji The View gdje je promovirao …

Web Statistics