Home / Videodrom / Serije / Star Trek: Discovery – otkrijte sljedeću avanturu s novim trailerom za 2. sezonu

Star Trek: Discovery – otkrijte sljedeću avanturu s novim trailerom za 2. sezonu

Svega malo više od mjeseca dana je preostalo do druge sezone serije Star Trek: Discovery pa je i bilo vrijeme da nas se podsjeti što će nas to točno dočekati. CBS je učinio i više od čistog podsjećanja, te nam je s novim službenim trailerom otkrio pristojnu količinu zanimljivosti.

Tako smo imali prilike vidjeti da se Spock nalazi u nekakvoj vrsti bolnice za mentalno oboljele, Burnham van njezine uniforme u civilnoj odjeći koja jako podsjeća na klasičnu Star Trek uniformu iz šezdesetih. Dobili samo pogled na Tyler i L’Rell u borbi na Qo’noSu, Tilly koju “guta” vanzemljski organizam, a značajno je i kako ćemo dobiti još malo pozadinske priče o Saruu, s obzirom da jedna scena pokazuje njega i sestru koji su kako se čini zarobljenici misterioznih Ba’ula. Tu je i neizostavna Georgiou koja je sada članica Sekcije 31, tajnovite organizacije u službi Federacije. Očekivano dobar dio trailera bavi se i glavnom prijetnjom, tkz. “crvenim anđelom”, koji čini se ima mogućnost obrisati sve vrste svjesnih bića s mape postojanja.

Ukoliko vam sami trailer nije dovoljan tu je i najnoviji, šaroliki poster za nadolazeću sezonu koji prikazuje likove koje tumače Sonequa Martin-Green (Michael Burnham), Doug Jones (Saru), Mary Wiseman (Tilly), Anthony Rapp (Stamets), Michelle Yeoh (Mirror Georgiou), Anson Mount (Pike) i Ethan Peck (Spock). Mi ne možemo dočekati, a vi?

Druga sezona serije Star Trek: Discovery stiže 17. siječnja 2019. godine. Također umjesto najavljenih 13 epizoda nove sezone dobit ćemo još jednu ekstra, odnosno 14 epizoda.

“Ne znamo što nas čeka tamo vani. Budite odvažni, budite hrabri.”

Star Trek: Discovery

Check Also

Avengers: Endgame, sve najznačajnije MCU post-credits scene

Vrijeme je stiglo da prošećemo kroz povijest osvetnika. U iščekivanju filma Avengers: Endgame (Osvetnici: Zvršnica) …

Avengers: Endgame, novi spot otkriva prijetnju Thanosa i prvi pogled na Valkyrie

Najiščekivaniji film najuspješnije Marvelove franšize, Avengers: Endgame (Osvetnici: Završnica), koji donosi spektakularno finale kao posljedicu …

Web Statistics