Home / Opasne vizije / Novi teaser za seriju Siren otkriva netipičnu, zastrašujuću sirenu

Novi teaser za seriju Siren otkriva netipičnu, zastrašujuću sirenu

Freeform je objavio novi teaser trailer za seriju Siren koja je po svemu sudeći bitno drugačija od klasičnih priča o sirenama.

Radnja serije smještena je u priobalni gradić Bristol Cove, poznat po legendama da je svojevremeno bio dom sirenama. Kada dolazak tajanstvene djevojke dokaže da je ova lokalna folklorna priča istinita, bitka između čovjeka i mora će uzeti maha te će uzrokovati ponovno pojavljivanje sirena s namjerom da povrate svoja prava na ocean.
Koristeći svoje resurse morski biolozi Ben i Maddie moraju surađivati zajedno kako bi otkrili što je lovce iz dubina natjeralo na kopno.

Glumačku postavu čine Alex Roe (The 5th Wave) kao Ben, morski biolog koji se zaljubljuje u tajnastvenu mladu djevojku Ryn, lik kojeg tumači Eline Powell (Game of Thrones). Fola Evans-Akingbola (An American Exorcism) tumači Maddie, Benovu kolegicu koja je sumnjičava prema Ryn. Ian Verdun (Life’s a Drag) je Xander, ribar u potrazi za istinom, a Rena Owen (Star Wars: Episodes II i III) ekscentrična lokalna djevojka Helen koja je previše upoznata s tajnama o sirenama. Aylya Marzoff (Grandfathered) tumači Katrinu, vođu sirena, a Sedale Threatt Jr. (Hap and Leonard) će utjeloviti lik Levia, ratnika sirena.

Serija Siren bazirana je na priči koju su osmislili Eric Wald i Dean White koji su ujedno i njeni izvršni producenti. Dvosatna premijera serije emitirat će se 29. ožujka, prigodno za međunarodni dan sirena.

Siren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Serija Agents of S.H.I.E.L.D. obnovljena za sedmu sezonu!

Iako šesta sezona Agents of S.H.I.E.L.D. još nije ni prikazana, već je dobila i sedmu …

Stiže druga sezona serije The Punisher

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana …

Web Statistics