Home / Videodrom / Traileri / “Logan”: finalni traileri ukazuju na krvavu avanturu Wolverinea, Professora X i klona X-23

“Logan”: finalni traileri ukazuju na krvavu avanturu Wolverinea, Professora X i klona X-23

 

19012016_logan_wolverine_post_1

20th Century Fox je objavio finalne trailere za Logana, jedan od najiščekivanijih ovogodišnjih filmova koji predstavlja kraj jedne ere. Hugh Jackman će posljednji puta tumačiti gotovo svima omiljen lik Wolverinea.

Radnja filma smještena je u budućnost 2024. godine, Logan i profesor Charles Xavier moraju se pomiriti s nestankom X-Mena, korporacijskim vođom Nathanielom Essexom koji vodi svijet u propast, Loganovim gubitkom moći samoregeneracije i Xavierovim Alzheimerom. Umoran Logan brine se za bolesnog Profesora X skrivajući se na meksičkoj granici. No, Loganovi pokušaji da se sakrije od svijeta i svoje ostavštine padaju u vodu kad se pojavljuje mlada Laura Kinney (a.k.a. X-23), koja je progonjena od strane tamnih sila.

Redatelj filma je James Mangold. Glavne uloge uz već spomenutu titularnu tumačit će Patrick Stewart, Dafne Keen, Boyd Holbrook, Stephen Merchant, Richard E. Grant i Elizabeth Rodriguez.

LOGAN: Wolverine, u domaća kina stiže 02. ožujka.

Check Also

The Expanse: prve fotografije iz 4. sezone

The Expanse je prošao vrlo burno putovanje prošle godine. Nakon što je prošlog svibnja serija …

Warhammer se zaputio na male ekrane kao igrana serija Eisenhorn

Jedna od najpopularnijih strateških igara s minijaturama Warhammer 40,000 lansirana je 1987. godine, i njezin …

Web Statistics