Home / Opasne vizije / Jordan Peele će biti domaćin i narator reboota serije Zona sumraka

Jordan Peele će biti domaćin i narator reboota serije Zona sumraka

Još u prosincu je CBS All Access naručio reboot kultne antologijske serije Zona sumraka (The Twilight Zone). Zadnje što smo čuli jest da produkcija na seriji započinje kasnije ove godine, s Gregom Yaitanesom koji će nadzirati reboot. No sada imamo još novosti, Jordan Peele (Get Out) službeno preuzima ulogu domaćina i naratora Zone sumraka, a da bi donekle vidjeli kako to izgleda Peel je objavio prvi prvi teaser za seriju, koji nam otkriva promijenjeni intro s njegovim glasom. Intro počinje glasom Roda Serlinga, koji nakon nekog vremena polako prelazi u Peeleov. “Putujete kroz drugu dimenziju, dimenziju ne samo vida i zvuka, već uma. Putovanje kroz čudesnu zemlju čije su granice samo mašta. Ono naprijed je putokaz – sljedeća stanica: Zona sumraka.”

Reboot Zone sumraka produciraju CBS Television Studios zajedno s Peeleovim Monkeypaw Productions i Kinbergovim Genre Films studijom. Jordan Peele i Simon Kinberg su izvršni producenti zajedno s Winom Rosenfeldom, Audrey Chon, Carol Serling, Rickom Bergom i Gregom Yaitanesom.

“Rod Serling je bio beskompromisni vizionar koji ne samo da je obasjao svjetlom socijalne probleme svog vremena, već je i predvidio naše. Počašćen sam što ću nastaviti njegovu misiju i predstaviti je novim generacijama gledatelja kao stražar na vratima Zone Sumraka.” – izjavio je Jordan Peele.

Originalnu Zonu sumraka je kreirao i vodio legendarni Rod Serling. Serija se na CBS-u prikazivala od 1959. do 1964. godine. Iznimno vješto je stapala fantasy, SF i horor elemente. Bila je maštovita, zabavna, pametna i začudna. Osim što je bila izvrsna, serija iz pera Roda Serlinga je udomila brojne etablirane zvijezde (Joan Blondell, Ann Blyth, Bustera Keatona) kao i mlade nade koje će poslije postati slavni glumci i glumice (Veronica Cartwright, Bill Bixby, William Shatner, Leonard Nimoy, Robert Duvall, Mariette Hartley, Burt Reynolds, Dennis Hopper i Robert Redford).

Nova Zona sumraka na CBS All Access stiže 2019. godine.

Zona sumraka
Jordan Peele, Rod Serling.

Check Also

Warhammer se zaputio na male ekrane kao igrana serija Eisenhorn

Jedna od najpopularnijih strateških igara s minijaturama Warhammer 40,000 lansirana je 1987. godine, i njezin …

Thor: Taika Waititi će režirati i 4. film franšize

Taika Waititi je službeno potpisao ugovor za scenarij i režiju nastavka filmskog hita Thor: Ragnarok. …

Web Statistics