Home / Videodrom / James Gunn se ukrcao na vlak zvan Suicide Squad 2

James Gunn se ukrcao na vlak zvan Suicide Squad 2

Nakon što je Disney otpustio Jamesa Gunna, fanovi Čuvara galaksije su se pitali koji će to sljedeći projekt zapesti za oko redatelju. Sada, ako ništa drugo, barem znamo odgovor na to pitanje.

Kako prenosi Deadline, Gunn je već pristao na pisanje scenarija, a na stolu je i možebitno režiranje filma Suicide Squad 2.

Suicide Squad do sada nije imao previše sreće. Prvi film je režirao David Ayer, kojeg studio nije zvao za nastavak s obzirom da film nije bio osobito uspješan, te je na uloženih 175 milijuna dolara ostvario ukupnu dobit od 746 milijuna dolara. Stoga je za nastavak Warner Bros. uzeo Gavina O’Connora, koji je u rujnu 2017. angažiran za scenarij i režiju. U lipnju ove godine Warner Bros. je doveo pojačanje, točnije Davida Bara Katza i Todda Stashwicka, koji su O’Connoru trebali poslužiti kao ispomoć za pisanje scenarija.

Trenutno izgleda da je O’Connor potpuno van slike, s obzirom na najnoviji razvoj situacije, ali i činjenicu da je preuzeo režiranje filma The Has-Been s Benom Affleckom u glavnoj ulozi. Za sada se ne zna ni tko bi se uopće od originalne glumačke postave vratio za Suicide Squad 2. No bilo kako bilo, ovo je za Warner Bros. pametan potez, a takvih nisu imali baš mnogo. Ukoliko se Gunn uhvati i režije, nadamo se da će studio biti dovoljno pametan da ga pusti da radi svoj posao na miru, jer znamo već jako dobro kako stvari imaju tendenciju ispasti kada to nije slučaj.

Gunn sigurno dolazi s novom vizijom za Suicide Squad 2, pa se postavlja pitanje da li nas očekuje neka vrsta soft reboota ili možda čak i punokrvni reboot?

Suicide Squad 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Check Also

Star Trek: Discovery – otkrijte sljedeću avanturu s novim trailerom za 2. sezonu

Svega malo više od mjeseca dana je preostalo do druge sezone serije Star Trek: Discovery …

Frank Castle aka The Punisher na Netflix stiže u siječnju iduće godine

The Punisher, jedna od samo dvije preostale Marvelove serije na Netflixu se vraća na male …

Web Statistics