Home / Videodrom / Traileri / Izašao trailer za kratki film „Predator: Dark Ages“

Izašao trailer za kratki film „Predator: Dark Ages“

 

Možda jest riječ o kratkom filmu kojega su radili fanovi, a ne nekakvom višemilijunskom hitu koji samo čeka postati blockbuster, ali vidjeti da netko pokušava iskoristiti potencijal franšize koja, diskutabilno, nije sjajila još od vremena kada se predator sukobljavao s Dannyem Gloverom, stvarno je razlog za veselje svim fanovima tog okrutnog vanzemaljskog lovca.

Prvi „Predator“ bio je fantastičan u svojoj jednostavnosti, a nastavak je stvari zakomplicirao preokretom koji je otkrio da ti ratnički nastrojeni vanzemaljci putuju kroz vrijeme samo kako bi se borili s raznovrsnim rasama iz različitih vremena. Taj podatak je prouzrokovao eksploziju spinoffova i nastavaka od kojih je najpoznatiji onaj sa Xenomorphima koji je ispao nešto uspješniji kod igara i stripova, ali koji nikada nije stvarno zasjao na velikom platnu.

Predator: Dark Ages“ možda nije pravo veliko platno, ali definitivno je korak u pravome smjeru s čime se fanovi očito slažu jer riječ je o filmu koji je rezultat uspješne kickstarter kampanje.

Ovoga puta se predatora napokon šalje u prošlost i to u vrijeme križarskih ratova, a fantastičan trailer daje naslutiti kako je odabir tog perioda bio totalni pogodak.

Film je režirao i napisao James Bushe, a koliko je zanimljiv sukob predatora i križara saznat ćemo uskoro.

 

Check Also

Riddick 4: Furya – Vin Diesel je potvrdio završetak scenarija

David Twohy je 2000. s filmom Pitch Black predstavio i odmah pozicionirao Vina Diesela kao …

SDCC: Project Blue Book je dobio prvi teaser trailer za 2. sezonu

The History Channel je na San Diego Comic-Conu objavio prvi teaser trailer za drugu sezonu …

Web Statistics