Home / Fahrenheit 451 / Izašao prvi broj Siriusa B – konačno!

Izašao prvi broj Siriusa B – konačno!

Znamo, malo kasnimo. Nemojte nam uzeti za zlo jer htjeli smo najbolje. No, to je sada iza nas. Prvi broj je otisnut i šaljemo ga pretplatnicima krajem tjedna. Nadamo se da će biti zadovoljni jer o tome ovisi naš opstanak. Iako je plan bio prikupiti 500 pretplatnika da bi Sirius B išao dalje, recimo samo to da su nam se poklopile zvijezde i da smo našli način da idemo dalje. Osigurali smo opstanak za sljedećih petnaestak brojeva koji bi izašli tijekom dvije godine (6 brojeva u dvomjesečnom ritmu, a potom jednom mjesečno). Sve ostalo je ‘daleka budućnost’, no vjerujemo da je imamo.
Imamo u planu još neka iznenađenja za sve naše pretplatnike i buduće čitatelje, no za sada želimo vaš feedback i možda koji dan odmora prije nego što zasučemo rukave i bacimo se na drugi broj koji izlazi za Interliber, 8. 11. 2011.
Eda, dok čekate prvi broj da vam okupira poštanski sandučić, znajte da ćete čitati sve redom nagrađene priče i to Harlana Ellisona, Eugie Foster, Rachel Swirsky, Tima Pratta, Paola Bacigalupija i Erica Jamesa Stonea …

Check Also

Od optimizma daleke budućnosti do Stalkera i disidenstva: Braća Strugacki

Većini fanova SF-a je vjerojatno promaklo da je danas značajan dan za SF žanr. Naime, …

Predstavljanje romana Japodinine muke i Mletački sokol, i razgovor s autoricama

Za ljeto se nužno opskrbiti dobrim štivom, stoga Kavantura 03. srpnja u 20:00 sati poziva …

Web Statistics