Home / Nagradne igre / Dobitnici majica i Funko POP! figurica iz filma Wonder Woman

Dobitnici majica i Funko POP! figurica iz filma Wonder Woman

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste mogli osvojiti majice i Funko POP! Wonder Woman figurice.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s cool promo majicama koje nam je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija i našim već prepoznatljivim Funko POP! figuricama. No da dalje ne dužimo, oni koji će u poštanskom sandučiću pronaći svoje čudo su:

Majice: Tamara Crnković, Vedran Patača i Vlado Hostić.
Funko POP! figurice: Ana Marija Lenković i Marko Tus.

Utješna nagrada: Tea Kučinić Panić.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Nove prilike stižu već ovaj tjedan, i to čak dvije, prvo vas očekuje natječaj za Planet majmuna: Rat, a nakon toga slijedi onaj za novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta.

Ostalima koji su si zaista željeli nešto iz Wonder Woman asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu stvarčicu.

Check Also

Osvojite cool nagrade iz filma Venom

Nakon svih klasičnih superjunaka kojih je Hollywood već pun, 04. listopada u domaća kina dolazi …

Osvojite cool nagrade iz filma Predator: Evolucija

Predator, koji je davne 1987. godine zamalo nadmudrio tada najjačeg čovjeka na planeti – Arnolda …

Web Statistics