Home / Videodrom / Deeper: Idris Elba je pregovorima za ulogu u filmu koji se opisuje kao mračni The Abyss

Deeper: Idris Elba je pregovorima za ulogu u filmu koji se opisuje kao mračni The Abyss

Idris Elba (Luther, Hobbs & Shaw) je u pregovorima oko uloge u MGM-ovom nadnaravnom SF trileru Deeper. Režiser filma je Baltasar Kormakur (Everest, Adrift), dok je scenarij napisao Max Landis (Bright, Victor Frankenstein, Chronicle).

Deeper je nadnaravni triler čija se radnja odvija oko osramoćenog astronauta koji odlazi na istraživanje novootkrivene brazde pod morem za koju se vjeruje da je najdublja točka na Zemlji. No tamo će se naći suočen s misterioznom i vrlo opasnom silom…

Ton filma se opisuje kao sličan filmovima Gravitacija (Gravity) i Marsovac (The Martian).

MGM je 2016. godine iskeširao čak sedmeroznamenkasti iznos samo da bi osigurao prava na Landisov scenarij. Svojedobno je projekt za redatelja imao mađarskog redatelja Kornela Mundruczoa (White God), te glumce Bradleyja Coopera i Gal Gadot, no s vremenom su sva ta imena otpala pa je studio morao odlučiti hoće li odustati od svega ili pokušati ponovo. Sada je više nego jasno da je MGM odlučio krenuti ispočetka.

Landis je svojedobno izjavio kako je film zapravo show jednog čovjeka, što znači da ako Elba pristane tumačiti ulogu da ćemo dobar dio filma gledati samo njega. To i nije loša opcija, no s obzirom da je Gal Gadot u nekom trenutku bila u igri, za predpostaviti je da ipak postoji i dovoljno značajan ženski lik za kojeg tek trebamo doznati detalje.

Deeper produciraju Landis, David Goyer, Kevin Turen, Russell Ackerman i John Schoenfelder.

Check Also

Stigao je punokrvni trailer i poster za reboot serije Zona sumraka

Pripremite za ulazak u drugu dimenziju. CBS All Access je upravo objavio punokrvni trailer i …

The Haunting of Hill House: 2020. stiže novo poglavlje s novom pričom

Jedan od boljih prošlogodišnjih horor projekata je sasvim sigurno bio Netflixov The Haunting of Hill …

Web Statistics