Home / Videodrom / Serije / Daredevil: Wilson Fisk je spreman zaplesati s vragom u novom teaseru za 3. sezonu

Daredevil: Wilson Fisk je spreman zaplesati s vragom u novom teaseru za 3. sezonu

Netflix je upravo objavio novi teaser za treću sezonu Marvelove superherojske serije Daredevil. Nova sezona predstavit će slomljenog i puno mračnijeg Matta Murdocka koji će se još jednom morati sukobiti s Wilsonom Fiskom. No kako se čini kada konačno do tog sukoba dođe Fisk će se pobrinuti da ovaj puta bude spreman – “Ljubav me osljepila. Moja ljubav za gradom, moja ljubav za njom…ali moje oči su sada otvorene, i on me neće vidjeti kada ću doći. Stoga samo naprijed, pustite vraga van.”

S druge strane to mu je i bolje, jer ovaj puta Daredevil neće imati moralnih dvojbi, to nam je više nego jasno dočarao jedan od prošlih teasera – “Možeš ugušiti zlo, izgladnjeti ga, zaključiti ga iza rešetki, no ono će naći način da izađe van još jače. Samo je jedan ispravan način za nositi se sa zlom, i to je da ga se zauvijek dokrajči. Pustite vraga van.”

Showrunner treće sezone je Erik Oleson (Arrow), a u glavnim ulogama se vraćaju Charlie Cox kao Daredevil, Vincent D’Onofrio kao Wilson Fisk, a.k.a. Kingpin, Deborah Ann Woll kao Karen Page i Elden Henson kao Foggy Nelson.

Daredevil sa svih 13 epizoda na Netflix stiže 19. listopada.

Daredevil

Daredevil

Daredevil

Daredevil

Daredevil

Check Also

Spremite se za kraj svjetova u finalnoj sezoni The Man in the High Castle

Dok su fanovi SF-a proživljavali kolektivni šok (i to onaj pozitivni) nakon prikazanog trailera za …

SDCC Trek izvještaj: Lower Decks

Po prvi put nakon Star Trek: The Animated Series, omiljena franšiza dobiva novi animirani serijal. …

Web Statistics