Home / Videodrom / Serije / Brendan Fraser se konačno vraća, i to u seriji Doom Patrol

Brendan Fraser se konačno vraća, i to u seriji Doom Patrol

DC Entertainment radi punom parom stvarajući serije za svoju streaming platformu. Već smo imali prilike vidjeti trailer za nadolazeću igranu seriju Titans, a 2019. stižu također igrane adaptacije Doom Patrol i Swamp Thing, te animirane serije Harley Quinn i Young Justice.

Jako dugo nismo imali prilike gledali Brendana Frasera u nekoj zanimljivoj ulozi koja bi nas podsetila na njegove nekadašnje hitove The Mummy ili George of the Jungle. No zato ćemo ga konačno barem gledati kao Cliffa Steelea, aka Robotmana u DC-jevoj igranoj seriji Doom Patrol. Riječ je o liku koji je nekoć bio poznati vozač utrka Cliff Steele, koji bi umro nakon strašne nesreće koja mu je uništila čitavo tijelo, ali mu je mozak očuvao dr. Caulder i prenio ga u tijelo robota. Deadline precizira da će Fraser pozajmiti glas Robotmanu, te da će tumačiti Steela samo u flešbek scenama, prije nego što je skoro poginuo u nesreći. Glumac Riley Shanahan će zapravo biti tijelo u kostimu Robotmana.

Osim Frasera u seriji ćemo gledati i Diane Guerrero kao Crazy Jane, April Bowlby kao Elasti-Woman te Joviana Wadea kao Cyborga. Još uvijek nije poznato tko će tumačiti likove Negative Mana i doktora Nilesa Cauldera (The Chief).

Doom Patrol je adaptacija istoimenog stripa koja će se fokusirati na Cyborga, Robotmana, Negative Mana, Elasti-Woman, Crazy Jane i dr. Nilesa Cauldera, grupu nepodobnih superjunaka koji nastoje spasiti svijet, dok se nose sa svojim traumatiziranim i čudnim životima…

Scenarij za seriju potpisuje Jeremy Carver (Being Human, Supernatural) koji će ujedno biti showrunner, ali i izvršni producent zajedno s Gregom Berlantijem, Geoffom Johnsom i Sarah Schechter.

Doom Patrol je kako smo već i spomenuli razvijan za DC Universe streaming servis koji će biti lansiran ove jeseni (trenutno je u beta fazi), kada stiže Titans, prva igrana serija snimljena ekskluzivno za tu platformu.

Doom Patrol

Check Also

Are You Afraid of the Dark? reboot je dobio svoj prvi trailer

Za petama adaptacije Scary Stories To Tell in the Dark, Nickelodeon je objavio prvi trailer …

Supernatural: dobrodošli na kraj!

The CW je jučer prigodno na petak 13. objavio trailer, nove fotke i poster za …

Web Statistics