Home / Videodrom / Serije / Besplatno gledajte SF seriju Humans na Pickboxu

Besplatno gledajte SF seriju Humans na Pickboxu

Pickbox je u svibnju uvrstio u svoju ponudu sve epizode hvaljene britanske SF serije Humans, a svake srijede, počevši od 06. lipnja, prikazivat će se i nove epizode treće sezone, usporedno s američkom premijerom.

Za one neupućene ponovit ćemo da je riječ o priči koja se bavi androidima – Synthovima, odnosno onime što će sve uzrokovati kada pojedini od njih postanu svjesni sebe. Serija je kako kroz prvu tako i kroz drugu sezonu ponudila uzbudljivu radnju, izvrsnu glumu i jako dobar scenarij unatoč već prilično sažvakanoj temi, kao i činjenici da se zapravo radi o seriji koja je adaptacija švedskog serijala Real Humans (Äkta människor).

Uloga Synthova glumcima nije bila lagana, producenti serije su inzistirali na satovima glume u takozvanoj Synth-školi, koja ih je učila kako se ponašati kao robot iliti Synth. Što je uključivalo usvajanje umjetnih pokreta, minimalne facijalne ekspresije i prilagođeni robotski glas. Osim toga, pisci serije orijentirali su se na svaki detalj serije, pa tako malo veći poznavatelji umjetne inteligencije, robotike i znanstvene fantastike mogu pronaći zanimljive stvari: reference na Karela Čapeka, poveznice s filmom “A. I.”, nazive knjiga koje se igraju konceptima bioetike, prvim pravilom robotike i konceptom duha u stroju.

Treća sezona prati buđenje Synthova na globalnoj razini i sve veće udaljenosti između njih i ljudske rase. Godinu dana nakon “zore svijesti”, desetkovana i potlačena populacija Syntha bori se za preživljavanje u svijetu koji ih mrzi i koji ih se boji. U podijeljenoj Britaniji Synthovi i ljudi se bore kako bi postigli mir. No kada se unutar zajednice Syntha počnu pojavljivati frakcije nada za stabilnost je ozbiljno ugrožena… Dok se obitelj Syntha: Mia (Gemma Chan), Niska (Emily Berrington) i Max (Ivanno Jeremiah) i dalje bore za pravo na preživljavanje; Joe (Tom Goodman-Hill), Laura (Katherine Parkinson) i njihova djeca Mattie (Lucy Carless), Toby (Theo Stevenson) i Sophie (Pixie Davies) se nastoje pomiriti s kataklizmičkim događajima prošle sezone.Treća sezona prati buđenje sintova na globalnoj razini i sve veće udaljenosti između njih i ljudske rase.

Treću sezonu gledajte od 06. lipnja na Pickboxu, a do 04. lipnja, odnosno kraja besplatnog perioda Pickboxa, pogledajte prethodne dvije sezone.

Check Also

Trailer za film The Man Who Killed Hitler and Then The Bigfoot

RLJE Entertainment je objavio službeni trailer za nezavisni film The Man Who Killed Hitler and …

Tolkien: biografski film o mladom J. R. R. Tolkienu stiže u svibnju

Na spomen imena J. R. R. Tolkien većina pomisli na Gospodara prstenova ili Hobita, te …

Web Statistics