Dobitnici majica i Funko POP! figurica iz filma Wonder Woman

Zahvaljujemo svima koji su odvojili svoje vrijeme i sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem ste mogli osvojiti majice i Funko POP! Wonder Woman figurice.

Konačno je stiglo vrijeme da čestitamo dobitnicima i poželimo im uživanciju s cool promo majicama koje nam je ustupio distributer filma Blitz Film & Video distribucija i našim već prepoznatljivim Funko POP! figuricama. No da dalje ne dužimo, oni koji će u poštanskom sandučiću pronaći svoje čudo su:

Majice: Tamara Crnković, Vedran Patača i Vlado Hostić.
Funko POP! figurice: Ana Marija Lenković i Marko Tus.

Utješna nagrada: Tea Kučinić Panić.

Molimo sretne dobitnike da se jave na naš e-mail: inverzija@inverzija.net sa svojim punim imenom i prezimenom te adresom na koju ćemo poslati osvojene nagrade. Svima koji ovaj puta nisu imali sreće želimo istu u našim narednim nagradnim natječajima. Nove prilike stižu već ovaj tjedan, i to čak dvije, prvo vas očekuje natječaj za Planet majmuna: Rat, a nakon toga slijedi onaj za novi blockbuster Valerian i grad tisuću planeta.

Ostalima koji su si zaista željeli nešto iz Wonder Woman asortimana preostaje da se uputite na Inverzijin webshop i napravite narudžbu za vašu najdražu stvarčicu.

Check Also

Dobitnici ulaznica za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Hvala svima koji su sudjelovali u nagradnom natječaju u kojem smo dijelili ulaznice za deveto …

Osvojite ulaznice za 9. Fantastic Zagreb Film Festival

Deveti po redu Fantastic Zagreb Film Festival održat će se od 27. lipnja do 07. …

3 comments

  1. Siniša Serdar

    Al’ fakat mi nije jasno kako nikad kod Vas ne mogu osvojiti apsolutno ništa…
    Igram stalno i ništa. Kupio sam i neke majice jer su bile super, a opet nikaj. Ma…

    • Davorin Horak

      Bok Siniša, ni nama nije jasno kad kažeš da ništa nisi osvojio kod nas jer upravo smo provjerili i redom si osvojio nekoliko stvari: Godzilla ručnik, kino ulaznice za Čudesni Spider-Man 2, DVD filma Prometej i majicu iz filma Total Recall. Istina nisi dugo ništa osvojio, ali činjenica je da puno ljudi ne ostavlja komentare te vas igra znatno više nego što bi se iz toga dalo zaključiti, i svake godine se brojke penju pa je teže biti izvučen, no zato pokušavamo imati što više nagradnih natječaja. Također treba uzeti u obzir da često ljude izvučemo a odgovor je netočan, pa to ne možemo uzeti u obzir. Ima još faktora, jer ako tražite specifičnu stvar (te ne napište da hoćete bilo šta od nagrada) a ta ista je već nekom dodjeljena onda opet ne možemo ništa, te tražimo nove dobitnike za one promo materijale koji su preostali. Nadamo se da je pojašnjenje pomoglo. Pozdrav.

      • Siniša Serdar

        Pozdrav Davorine,
        ne želim da ispadne da se želim svađati, ali Godzilla ručnik nisam nikad dobio, zato mi je ovo iznenađenje. Karte za Spidermana sam iskoristio, DVD ponosno stoji u kolekciji, a majicu Total Recall nosim i danas. Od svega ovog je prošlo više godina pa sam i zaboravio da ste mi upravo Vi to pokolonili. Razumijem činjenicu da ukoliko netko krivo odgovri, automatski otpada, ali zato se i trudim pronaći točan odgovor ako ga ne znam odmah, a ukoliko je nagrada već podijeljena, ni tu se ne može ništa. Samo mi se učinilo da se neka imena pojavljuju češće, nego rjeđe, a s obzirom da Vam je portal zakon (jer se može pronaći kvalitetnih informacija), osjetio sam se zapostavljenim. Eto, samo sam o htio reći jer bih opet naručio jednu majicu, ali zbog tog osjećaja još nisam. Pozdrav na ovaj vrući dan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics