Pripremite kokice jer očekuje vas pozamašna količina SDCC trailera

U nedjelju je famozni Comic-Con u San Diegu zatvorio svoja vrata za ovu godinu. Počastio nas je svim i svačim, brojnim ekskluzivama, intervjuima, fantastičnom ponudom mercha, i naravno izvrsnim panelima koje bi svi mi više nego rado pohodili. No barem djelić tih cool stvari je dostupan na uvid i nama običnim smrtnicima koji nismo mogli biti fizički tamo. Određeni paneli su dostupni za gledanje online, kao i brdo teasera, trailera, klipova, postera, artova i raznih propova za filmove i serije. U subotu smo prenijeli prvi niz žanrovskih trailera, samo da bi već idući dan bili doslovce zatrpani novima. Da preduhitrimo komentare odmah ćemo istaknuti da smo više nego svijesni obećanja za trailer filma “Avengers: Infinity War“, ali s obzirom da se nije pojavio u službenoj formi vrijeme je da krenemo s onim što imamo. Srećom, materijala je napretek, pa vas tako očekuju friški traileri za “Thor: Ragnarok” i “Justice League“, kao i prvi trailer za Spielbergovu filmsku adaptaciju “Ready, Player One“. Zatim slijedi trailer za drugu sezonu HBO-ove SF serije “Westworld“, novi trailer za Fox-ovu SF komediju “The Orville“, prvi teaser trailer za seriju “Future Man“, a iskrsnuo je i kratki klip za drugu sezonu vrlo zabavne BBC-jeve serije “Dirk Gently’s Holistic Detective Agency“. SDCC traileromaniju zaključujemo s prvim pogledom na ovogodišnji BBC-jev Doctor Who božićni specijal pod imenom “Twice Upon a Time”. Njega smo izdvojili jer se još nismo stigli posebno dotaknuti teme novog Doktora, ali očekujemo da ste svi već upućeni u činjenicu da je prije tjedan dana objavljeno ime nasljednika Petera Capaldija, i vidi čuda (koje to i nije) ovaj puta je Doktor žena – Jodie Whittaker. Tako da je božićni specijal Capaldijev ispraćaj kao dvanaestog Doktora.

Složili smo tkz. galeriju za trailere, a analizom ćemo se baviti narednih dana. Nije da se nismo trudili, krenuli smo pisati svakog pojedinačnog, pa tako možete pronaći posebno objavljene trailere s detaljima za drugu sezonu Netflixove serije “Stranger Things” i najnoviji trailer za CBS-ovu seriju “Star Trek: Discovery“, ali shvatili smo da je dan prekratak i da bismo voljeli i malo odspavati. Da dalje ne dužimo, vrijeme je da se udobno smjestite i pogledajte što nam sve uskoro stiže kako na male tako i velike ekrane, i ne zaboravite kokice (trebat će vam)!

Iako nismo dobili priželjkivani trailer za Marvelov Avengers: Infinity War, otkriven je veliki trodjelni SDCC poster za film. Riječ je o prvom službenom pogledu na likove filma koje čine glavni članovi Avengersa i Guardiansa, a tu su i negativci Thanos i the Black Order.

Check Also

Otkriven je prvi poster i datum premijere za The Acolyte!

Disneyjeva iščekivana serija The Acolyte, dobila je svoj prvi teaser poster, koji je službeno potvrdio …

Little Shop of Horrors: stiže nam još jedna filmska verzija koju će režirati Joe Dante

Little Shop of Horrors dobiva novu filmsku verziju pod naslovom Little Shop of Halloween Horrors, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics