Pogledajte punokrvni trailer za Netflixov najskuplji film do sada – “Bright”

Netflix je objavio punokrvni trailer za nadolazeći fantasy triler “Bright“. Pod redateljskom palicom Davida Ayera (Suicide Squad) i scenarijem kojeg je napisao Max Landis (Chronicle) film spaja fantasy priču s policijskom dramom. Bright je smješten u alternativnu sadašnjost, te se odvija oko dva policajca potpuno različitih životnih pozadina. Jedan je čovjek Scott Ward (Will Smith), a drugi je njegov partner Nick Jakoby (Joel Edgerton), prvi ork koji služi u policiji. Zajedno će tokom rutinske noćne patrole završiti u pustolovini koja će izmjeniti budućnost i svijet kakvog poznaju. Boreći se s osobnim razlikama, i iznimno moćnim neprijateljima moraju surađivati zajedno da bi zaštitili mladu vilu i pronašli iznimno moćno magično oružje koje u krivim rukama može uništiti sve.

Ostale uloge tumače Noomi Rapace (Prometheus), Lucy Fry (11.22.63), Edgar Ramirez (Wrath of the Titans), Ike Barinholtz (Suicide Squad), Enrique Murciano, Jay Hernandez, Andrea Navedo, Veronica Ngo, Alex Meraz, Margaret Cho, Brad William Henke, Dawn Olivieri i Kenneth Choi.

Bright je Netflixov pokušaj stvaranja blockbustera za njihovu platformu, žele dokazati da mogu raditi i filmove koji ruše rekorde. Netflix je u žestokom nadmetanju s Warner Bros. studiom izašao kao pobjednik s ponuđenih 90 milijuna dolara za ovaj projekt, tako da je više nego jasno da su vrlo ozbiljni u namjeri da dokažu da mogu probiti i ovu granicu.

Film na Netflix stiže 22. prosinca.

Check Also

Otkriven je prvi poster i datum premijere za The Acolyte!

Disneyjeva iščekivana serija The Acolyte, dobila je svoj prvi teaser poster, koji je službeno potvrdio …

Little Shop of Horrors: stiže nam još jedna filmska verzija koju će režirati Joe Dante

Little Shop of Horrors dobiva novu filmsku verziju pod naslovom Little Shop of Halloween Horrors, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics