Novi trailer za “Death Note” nam daje prvi pogled na Ryuka, boga smrti

 

Nadolazeća Netflixova live-action adaptacija za “Death Note” oslanjat će se na originalni materijala iz japanske mange, ali s nekim ključnim razlikama. Režiser Adam Wingard je uzeo određenu slobodu, priča se odvija u američkom gradu Seattleu, a antiheroj Light Turner (Nat Wolff) je više povučen i ljut nego originalni lik Light Yagami. S druge pak strane, lik Ryuka (Shinigami/bog smrti) kojeg tumači Willem Dafoe će biti vrlo prepoznatljiv i najsličniji onom iz mange, a i L (Lakeith Stanfield) će i dalje imati strast prema slatkišima.

Originalna manga je za glavne likove imala Yagami Lighta, studenta iz Tokija koji pronalazi Svesku Smrti, kao i genijalnog L, koji svojim bistrim umom, pomaže detektivima da uhvate Lighta, koji je u međuvremenu Svesku Smrti počeo da koristi kako bi ubijao kriminalce. Glavna postavka filma je i dalje ista, ali mjesto radnje je očito drugačije, a i likovi su karakterno izmjenili u određenoj mjeri.

Producent filma Masi Oka (Heroes) istaknuo je da su definitvno uzeli sve što je bitno i izvrsno iz originala, ali da je ovo ipak Wingardova vizija Death Notea, koja je drugačija, i bitno mračnija. Redatelj filma je ranije već izjavio da će ovo biti njegov najluđi film do sada, te da će u usporedbi s njim “The Guest” izgledati konvencionalno.

Death Note na Netflix stiže 25. kolovoza.

Check Also

Amazonova serija Fallout službeno je obnovljena za 2. sezonu!

Amazon MGM Studios obnovio je postapokaliptičnu seriju Fallout za drugu sezonu. No, i prije nego …

For All Mankind: Apple je obnovio seriju za 5. sezonu i najavio spin-off seriju

Apple TV Plus pametno je zaključio kako treba nastaviti dalje sa svojim hit SF serijalom …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics